Een kop koffie, genieten van een lekker glaasje wijn of juist dat heerlijke broodje bij jouw favoriete broodjeszaak, helaas bevat het allemaal kleurstoffen waar jij gele tanden van krijgt. Een levensstijl waarbij je tanden niet verkleuren is een behoorlijke uitdaging. Gelukkig vind je hier de oplossing! Bij Fleeck, kun je heel makkelijk zelf thuis je tanden bleken Je krijgt op een veilige en effectieve manier een stralend wit gebit waar je weer helemaal blij van wordt als je in de spiegel kijkt. Lees hier meer informatie over hoe jij zelf thuis je tanden kunt bleken.

De teeth whitening kit van Fleeck is geschikt voor iedereen die graag wittere tanden wilt hebben. Ook als jij een gevoelig gebit hebt, graag koffie of theedrinkt, rookt of een frisdrank liefhebber bent, kun jij jouw tanden bleken met deze bleekset. In tegenstelling tot veel andere bleeksets bevat de tanden bleek set van Fleeck geen waterstofperoxide en is daardoor 100% veilig. De kit bevat een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat jij weer een stralende witte lach krijgt. Er zitten producten in die ervoor zorgen dat jouw gebit goed gehydrateerd blijft en dat er geen bacteriën en ander vuil op jouw tanden terecht komt. Daarnaast zit er een desinfecterend product in en een bescherming tegen gaatjes en ook jouw tandglazuur wordt beschermd.

Om een goed visitekaartje af te leveren wil jij natuurlijk een fris en schoon gebit hebben. Met de tanden bleek set kun jij jouw tanden tot wel 8 tinten witter maken! Het grootste voordeel van deze bleek set is dat je het gewoon lekker thuis kunt doen wanneer het jou goed uitkomt. Ga bijvoorbeeld lekker op de bank zitten met jouw favoriete Netflix serie. Er zitten 9-12 behandelingen in de set waardoor jij wel een maand lang jouw tanden kunt bleken!

Maar hoe werkt het nou eigenlijk? Moeilijk is het gelukkig niet! De bleekset bevat een bleeklamp, een speciaal ontwikkeld bitje, bleekgel en een shadeguide om de kleur van jouw tanden bij te houden. Voordat je aan het tanden bleken begint, moet je natuurlijk goed je tanden poetsen. Daarna moet je het bitje in de bleeklamp klikken en vullen met de bleekgel om deze vervolgens in mond te plaatsen. Na 30 minuten haal je het bitje los, spoel je je mond met lauwwarm water. Pak er in dit half uurtje een goed boek bij of ga lekker Netflixen! Tijd om even te ontspannen. Na 4 behandelingen is het resultaat al zichtbaar! Je kunt het natuurlijk zo vaak doen totdat jij tevreden bent met de kleur van jouw witte glimlach. De bleek set bevat een handige en duidelijke handleiding met de stappen die je moet volgen.

Hoe fijn is het als je weer een stralende witte glimlach hebt! Je kunt weer onbezorgd genieten van een kop koffie, een glas wijn en dat heerlijke broodje. Ik zou zeggen, probeer het snel uit!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles