Een pakket laten bezorgen terwijl je niet thuis bent, dat lijkt een probleem. Want hoe moet het pakket dan in ontvangst genomen worden? Gelukkig hebben we de oplossing gevonden; een pakketbrievenbus. Nooit meer haasten om op tijd thuis te zijn omdat er een pakketje bezorgd wordt, want de pakketbezorger kan het pakketje gemakkelijk in de speciale brievenbus voor pakketten achterlaten en jij haalt het er uit zodra je thuis bent, zo gemakkelijk is het!

Wat is de pakketbrievenbus?

Een pakketbrievenbus is zoals de naam het eigenlijk al zegt, een brievenbus voor pakketjes. Het is een kastje met een klep en een deurtje. Via de klep kan er een pakket in geleverd worden en via het deurtje kan je het pakket er weer uithalen. Er zijn verschillende soorten pakketbrievenbussen, maar de pakketbrievenbus met een tussenplank die omkiept, is de meest populaire. Je pakket wordt in deze pakketbrievenbus gemakkelijk en veilig afgeleverd.

Briefje op de deur

Een andere optie om pakketten te laten bezorgen terwijl je niet thuis bent is door toestemming te geven om het pakket in de voortuin op een speciale plek neer te leggen. Dat kan achter een plantenbak of container zijn bijvoorbeeld. Je plakt dan een briefje op je voordeur met daarop waar de bezorger het pakket mag neerzetten. Dit wordt door veel mensen zo gedaan, maar is natuurlijk niet veilig. Op deze manier kunnen pakketten gestolen worden. Tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen de pakketbrievenbus en deze zie je dus ook bij steeds meer woningen terugkomen.

Brievenbus met pincode

Een pakketbrievenbus met pincode is de nieuwste trend in de wereld van de pakketbrievenbus. Het is gemakkelijk en heel veilig. Het werkt als volgt; wanneer je online een bestelling plaatst en deze thuis laat bezorgen, vul je bij je adresgegevens de code van je pakketbrievenbus in. De pakketbezorger ziet op deze manier de code op het adreslabel op het pakket staan. Met deze code opent hij jouw pakketkluis en kan hij het pakket er gemakkelijk in achterlaten. Het is wel aan te raden om de code regelmatig te wijzigen.

Waar zijn pakketbrievenbussen te koop?

De pakketbrievenbus wordt nog niet door veel verkopers aangeboden. Bij www.brievenbuswebshop.nl vind je ze wel in allerlei soorten. Ook hebben zij een showroom waar je de diverse modellen kunt bekijken.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles