Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om uw product een extra online boost te geven met KwanTex.nl? Onze website staat bomvol informatie in de categorieën: Lifestyle & Wonen, Beauty & Fashion en Tech, Films & Series.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn vrij breed. Sluit uw merk, product of dienst aan bij de onderwerpen op onze website, dan hebben wij een match! Hieronder bespreken wij een paar mogelijkheden.

Een gesponsord artikel

Wij kunnen een artikel plaatsen op KwanTex.nl welke uw merk, product of dienst uitlicht. Uw website komt hierdoor in een vrolijk daglicht te staan. De artikelen worden opgepakt door Google, waardoor er naamsbekendheid ontstaat. Doordat wij in het artikel links kunnen verwerken zullen lezers bij uw website uitkomen.

Banners

Wij hebben verschillende banner mogelijkheden op onze website. Hierdoor kan uw merk, product of dienst extra exposure en een krachtige verwijzing krijgen. Banner plaatsingen zijn mogelijk op de homepage & sidebar.

Cijfers

Wij werken met regelmaat samen met verschillende adverteerders. Ook hebben wij verschillende barter deals gedaan. Waarom is KwanTex.nl interessant voor samenwerkingen.

Doelgroep:
– Jongeren / Jongvolwassenen
– Man 35% / Vrouw 65%

Autoriteit*:
– Ahrefs DR49 UR38
– MOZ 56 PA48
– Majestic TF29 CF34

*Laatste check februari 2020

Mail mij gerust op kwantexnl @ gmail.com