Raamdecoratie is ook gevoelig voor trends. In dat opzicht is het niets anders dan alle andere elementen in je woning. Het is dan natuurlijk wel interessant om eens te bekijken welk trends er op dit moment leven. Het is wel heel fijn om er zeker van te zijn dat je, wanneer je dan toch opnieuw gat stylen, ook helemaal mee kan gaan in wat er nu leuk is. Dat doe je bijvoorbeeld door weer voor klassieke gordijnen te kiezen. Die zijn weer heel populair. Dat komt mede ook door het afnemen van de strakke designs uit recente jaren.

Tijd voor een duet

Als het gaat om de keuze voor gordijnen die nu bij de nieuwe trends in raamdecoratie passen, dan is één optie wel heel duidelijk. Wie kiest voor de duette gordijnen doet een goede zaak. Het is niet alleen zo dat dit er heel hip en trendy uitziet. Het is namelijk ook nog eens zo dat je op deze manier de nodige privacy kan garanderen. Ook dat is natuurlijk wel heel belangrijk. Dit is namelijk iets wat nog weleens ontbrak in de meer minimalistische interieurs van de afgelopen jaren. Met duette heb je daar geen last meer van natuurlijk.

Gaan voor jaloezieën

Natuurlijk is het niet alleen maar zo dat je voor gordijnen moet gaan. Zelfs niet nu die in verschillende vormen worden aangeprezen. Het is ook gewoon en optie om voor bijvoorbeeld goede jaloezieën te gaan. Ook die passen bij de wat meer volle interieurs. Waarbij ook weer geldt dat jouw privacy er op een goede manier door gewaarborgd wordt. Ook dat is natuurlijk weer een belangrijke zaak. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je altijd op een fijne manier van je eigen woonkamer kunt genieten. Je ramen gaan er veel beter uitzien door jaloezieën.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles