Er zijn heel veel make-up vloggers actief in binnen- en buitenland. Het kan dus best zijn dat je al je eigen favorieten hebt. Het is echter natuurlijk ook wel leuk om te bekijken wat de bekende namen in Nederland zijn op dit gebied. Zo kan je dus ook eens kijken of je hier het nodige van kan leren. Het is altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen en wie kan je daar nu beter bij helpen dan de bekendste specialisten van het land? Daarom vind je hier enkele grote namen bij elkaar.

De bekendste van allemaal

De bekendste make-up vlogger van Nederland is ook ver over de landsgrenzen bekend. Het gaat natuurlijk om Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials. Zij is overal op de wereld bekend om haar make-up vlogs. Dit maakt haar direct ook één van de sterkste influencers van Nederland. Inmiddels heeft ze een hele internationale community om zich heen verzameld. Daarom is het ook denkbaar dat ze de komende jaren de make-up vlogger van het land zal blijven. Dat maakt haar dus zeker ook heel interessant om te blijven volgen. Al zijn er ook andere goede opties mogelijk.

Andere bekende namen in Nederland

Er zij nog veel meer make-up vloggers in Nederland die inmiddels een grote naam hebben opgebouwd. De bekendste na Nikkie is zonder twijfel VeraCamilla. Ook BeautyGloss heeft een grote naam opgebouwd door de jaren heen. Net als een aantal andere vloggers die beauty in de naam hebben opgenomen zoals Beautynezz, Todaysbeauty en BeautylabNL. Wanneer je dus op zoek bent naar veel kennis en goede ideeën, dan zijn er genoeg specialisten met eigen kanalen te vinden in Nederland. Het is zeker de moeite waard om ze allemaal eens te bekijken. Zo kan je er het nodige van leren dan.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles