Wie is nu eigenlijk de mooiste vrouw van Nederland? Het is jaarlijks weer een grote discussie. Ook is het zo dat er jaarlijks een andere vrouw naar voren geschoven lijkt te worden. Dat zegt natuurlijk ook iets over de natuurlijke schoonheid die Nederlandse vrouwen lijken te bezitten. Zeker wanneer je naar de lijstjes op mannenblogs en in mannenbladen kijkt. Daar zie je vaak vrouwen die weliswaar niet winnen, maar wel heel veel jaren op de lijstjes blijven staan. Daar is Yolanthe Cabau-Van Kasbergen een goed voorbeeld van. Zij is echter niet de mooiste van nu.

Wie dan wel?

Wie is dan wel de mooiste vrouw van Nederland? Volgens de echte kenners is dat op dit moment Sylvana IJsselmuiden. De presentatrice mocht de meeste stemmen verzamelen in de jaarlijkse verkiezing van één van de bekendste mannenbladen van het land. Deze verkiezing wordt al jaren als leidend gezien. Je kunt er dus ook wel zeker van zijn dat Sylvana op dit moment ook echt de mooiste van allemaal is. Zij mag de titel minimaal een jaar vasthouden. En misschien kan ze wel de trend breken en ook in het komende jaar de mooiste blijven volgens de Nederlandse man.

Andere goede opties

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie vrouwen in het land. Denk bijvoorbeeld aan modellen zoals Romee Strijd en Doutzen Kroes. Die hebben faam over de gehele wereld. Dat zegt natuurlijk ook wel iets over hun schoonheden. In eigen land doen vooral veel presentatrices het vaak goed. Zo won niet al te lang geleden Shelley Sterk al eens deze prijs. Zij is nog altijd hoog in de lijstjes te vinden. Ook sportvrouwen zoals Suzanne Schulting en Lieke Martens doen het ieder jaar weer goed in de lijstjes. Genoeg mooie vrouwen in het land om je aan te spiegelen natuurlijk.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles