Wanneer je op kantoor bent, dan is het natuurlijk fijn als de koffie goed voor elkaar is. Zo zijn er namelijk heel veel mensen die wel van een lekkere bak koffie houden. Toch zijn er heel veel verschillende soorten koffie die je kunt drinken, oftewel veel verschillende variaties. Koffie op de werkvloer is daarom ook altijd een hele uitdaging. Hieronder beschrijven we precies welke koffie het meeste wordt gedronken, op die manier kun je daar rekening mee houden en zijn je werknemers tevreden!

Zwarte koffie

De meest gedronken koffiesoorten op de werkvloer zijn een hele uitdaging om uit te zoeken, toch begint het altijd bij de standaard zwarte koffie. Zwarte koffie wordt namelijk over het algemeen het meest gedronken en daarom is het ook belangrijk dat jij dat hebt bij je onderneming. Zo drinken sommige mensen de koffie helemaal zwart, zonder enige toevoegingen. Wel is het belangrijk om koffiemelk en suiker te hebben op kantoor, er zijn namelijk genoeg mensen die wat toe willen voegen aan hun koffie. Op die manier kan iedereen de koffie drinken die hij of zij lekker vindt. Daarnaast blijkt uit diverse onderzoeken dat mannen over het algemeen meer van de zwarte koffie zijn zonder enige toevoeging en dat vrouwen het liefst melk of suiker gebruiken om wat meer smaak te creëren. 

Een cappuccino 

Daarnaast is een lekkere cappuccino ook niet verkeerd om aanwezig te hebben op de werkvloer. Een cappuccino is een koffievariatie die wordt gemaakt door middel van melk en een espresso. Zo heb je bij een cappuccino een lekkere laag melkschuim, waardoor de koffie wat luchtiger wordt. Over het algemeen is deze koffie wat minder sterk dan een bak zwarte koffie. Mocht je een jong kantoor hebben met veel jonge mensen, dan is het logisch om ervoor te zorgen dat er cappuccino gemaakt kan worden. Jongere mensen zijn namelijk meer geneigd om voor deze koffie te kiezen. Op www.giocoffee.nl kun je gemakkelijk een koffieapparaat vinden dat past bij jouw kantoor, zodat alle variaties met gemak gemaakt kunnen worden.

Een espresso

Als laatste wordt de espresso ook vaak genoemd in het rijtje van de lekkerste koffievariaties. Deze koffie is voornamelijk heel sterk en kan je een echte oppepper geven als je even in een dipje zat. Een espresso kun je ook weer op verschillende manieren maken. Zo heb je een gewone espresso of juist een dubbele espresso. Een dubbele espresso is twee keer een espresso in een. Onder de mannen is dit een zeer bekende koffievariatie, dus het is ook zeker een aanrader om dit te kunnen maken op kantoor!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles