Als je verschillende producten gebruikt om je haar te verzorgen dan kun je last krijgen van zogenaamde build-ups in je haar. Dit zijn ophopingen van restanten van verzorging- en stylingproducten. Die kun je er met een gewone shampoo niet goed uit wassen. Zeker als je je haar alleen wast met een 2 in 1 shampoo die tegelijk conditioner bevat loop je dit risico. Je wilt natuurlijk gezond en stralend haar. Daar is gelukkig een heel goede oplossing voor.

Geef je haar wat extra’s

Je kunt je haar een goede verzorging en reiniging geven met Olaplex Clarifying Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om de build-ups uit je haar te wassen. Je haar wordt weer licht en luchtig en je hebt geen last meer van klitten en knopen. Zwaar haar geeft je een vermoeide uitstraling en dat wil je natuurlijk niet. Zeker als je uitgaat of er op je mooist uit wilt zien voor een speciale gelegenheid of een spannende eerste date. Door je haar met deze shampoo te wassen krijgt het zijn natuurlijke volume terug en zie je er meteen jaren jonger uit.

Kan ik nog wel gel in mijn haar doen?

Als je leest over build-ups in je haar vraag je je misschien af of je nog wel gel en haarlak mag gebruiken. Is dat niet vreselijk slecht voor het haar? Nee, dat valt wel mee. Als je kiest voor een product dat goed verzorgend werkt kun je je haar prima in model brengen en houden met lak en gel. Zeker als je vervolgens Olaplex Clarifying Shampoo gebruikt om je haar extra goed te verzorgen. Het is logisch dat je er elke dag goed verzorgd uit wilt zien en daar komt voor veel mensen nu eenmaal een vorm van haarversteviging bij kijken.

Wat kun je nog meer doen om goed voor je haar te zorgen?

Het is belangrijk om je haar niet dagelijks te wassen. Hoewel sommige shampoo producenten beweren dat dit prima kan is met onderzoek aangetoond dat het beter voor je haar is om dit maximaal 3 keer per week te wassen. Doe dit met een shampoo die past bij je haartype. Masseer zowel de shampoo als de conditioner goed in, net zoals dit bij de kapper gebeurt. Misschien vind je dat allemaal wat omslachtig, maar het zorgt er wel voor dat je gezond en glanzend haar krijgt dat zich makkelijk in model laat brengen. 

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles