Op dit moment zijn er meer dan 1 miljoen apps in de stores van Google en Apple. Als jij van plan bent om een mobiele app te ontwikkelen, dan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Blijf lezen voor handige tips om jouw mobiele applicatie op de markt te brengen en voor de beste app ontwikkelaars die jou hierbij kunnen helpen!

Doelgroep

Het is belangrijk om te bepalen welke doelgroep jij wilt bereiken. Wanneer jij jouw doelgroep hebt gekozen, is het van belang om een onderzoek te starten. Stel ze vragen om erachter te komen wat zij belangrijk vinden en wat hun reden zou zijn voor het downloaden van jouw app. Vind uit hoe ze de app zouden gebruiken en of jouw app een oplossing is voor hun probleem of een toevoeging is aan wat er wordt gemist. Zorg ervoor dat jouw app een sprekende en pakkende uitstraling heeft en sterke functionaliteiten om zo te zorgen voor een fijne en positieve gebruikerservaring. Voor verbetering van de app is het belangrijk om naar jouw doelgroep te luisteren. Lees recensies en neem kritiek en verbeterpunten in overweging.

Marketing

Om ervoor te zorgen dat jouw app een succes wordt, is een goede marketingstrategie van belang. Je kunt de app online maar ook offline promoten. Door het simpelweg te vertellen aan de mensen om je heen, kun je erachter komen of ze geïnteresseerd zullen zijn in het downloaden. Houd het transparant en oprecht. Zo creëer je misschien wel een ambassadeur van jouw app! Naast offline marketing is online marketing ook erg belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld door middel van advertenties op een platform dat jouw doelgroep regelmatig bezoekt. Houd ook je concurrentie goed in de gaten. Zorg ervoor dat jouw app aantrekkelijker is en beter bij de doelgroep aansluit dan de app van je concurrent. Durf je te onderscheiden en blink uit in datgene dat jouw app uniek maakt.

App ontwikkelaar

Voor het ontwikkelen van je app kun je ook gebruik maken van een app ontwikkelaar. Nucleus Group is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van apps en websites voor onder andere iOS, Android en Windows. Een app ontwikkelaar heeft de kennis, ervaring en efficiëntie om apps van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Nucleus Group biedt persoonlijke service en een transparante manier van werken. Er wordt met jou samengewerkt om zo aan al jouw wensen te voldoen. Er wordt advies gegeven over het concept en design van de app en ook voor onderhoud van de app kun je bij Nucleus Group terecht.

iOS Developer

Wanneer je een app wilt creëren voor apparaten van Apple kun je bij Nucleus Group ook een iOS developer inhuren. Het is erg handig om een iOS developer in te huren. Dit is omdat niet elke developer toegang heeft tot de app store omdat iOS een closed source platform is. Hierdoor is het besturingssysteem goed beveiligd tegen virussen en kunnen niet alle developers apps bouwen die gedownload kunnen worden op een apparaat van Apple. De developers van Nucleus Group hebben ervaring in het ontwikkelen van apps voor Apple apparaten en is een erkend iOS Developer van Apple wat zekerheid geeft en vertrouwen schept.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles