Mr Beast is 1 van de bekendste Youtubers wereldwijd. Hij heeft bijna 50.000.000 subscribers op Youtube, met zijn originele video’s weet hij elke video zijn achterban te verassen. Mr Beast staat er om bekend om gekke ‘weddenschappen en opdrachten’ met zijn vriendengroep te doen. Ook nodigt hij regelmatig fans uit om te participeren in zijn show! Hij geeft de grootste prijzen weg aan zijn fans/vrienden. In 2020 heeft hij zelf een privé eiland weggegeven ten waarde van 800.000 dollars. Mr Beast zijn echte naam is Jimmy Donaldson en verdient een aardig zakcentje met zijn channel.Mr Beast Vermogen

Dat Mr Beast veel geld verdiend is 1 ding wat zeker is, hoeveel dat is zal je in de video zien. Hij verdient zijn geld door Youtube reclames en door sponsordeals te promoten in zijn video’s. Zijn geschatte vermogen zal ergens tussen de 5 a 10 miljoen balanceren.

Mr Beast Vriendin

Mr Beast heeft op het moment van schrijven een vriendin ook dat wordt in de video besproken. Bekijk de video om te zien wie deze leuke jongedame is, die ook af en toe in zijn video’s te zien is.