Het is een vraag waar veel vrouwen mee worstelen. Moet je je wenkbrauwen nu zelf verven of moet je het laten doen? Om daar een goed antwoord op te geven, is het vooral belangrijk om te bekijken wat er nodig is om het zelf te doen. In de eerste plaats ben je de nodige tijd kwijt aan het reinigen van je wenkbrauwen. Je moet namelijk zorgen dat elke haar en de huid eronder echt goed schoon is. Alleen dan kan je ze op een goede manier verven. Daar gaat dus alvast de nodige tijd in zitten.

Goed leren omgaan met verf
Daarna kan je dan aan de slag gaan met het verven zelf. Het is wel heel fijn dat je gewoon kan zorgen dat je zelf je wenkbrauwen precies de juiste kleur kunt geven. Wanneer je dit eigenhandig doet, dan heb je hier natuurlijk wel heel veel invloed op. De andere kant van het verhaal is natuurlijk dat je wel heel goed moet weten wat je doet. Je moet de aanwijzingen op de verpakking goed doornemen. Daarnaast is het ook zaak om er goed mee te oefenen. Het kan dus even duren voor je daadwerkelijk het gewenste resultaat bereikt.

Het verven laten doen
De andere kant is natuurlijk dat je ervoor kiest om het door een specialist te laten doen. Wat heb je dan nodig? Eigenlijk niet zoveel. Alleen een afspraak bij de specialist en geld om je behandeling te betalen is voldoende. Je neemt plaats in de stoel en laat je wenkbrauwen in de juiste kleur verven. Dit klinkt natuurlijk heel gemakkelijk en eigenlijk is het dat ook. De keerzijde is natuurlijk wel dat je dan minder eigen invloed hebt. Het is dan zo dat je je volledig overgeeft aan de specialist. Dat vergt wel wat lef natuurlijk.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles