Het is belangrijk dat jouw badkamer een rustgevende plek is, waar je even helemaal kunt ontspannen. Helaas moeten er ook een heleboel spullen worden opgeborgen in de badkamer: en daarvoor heb je nou eenmaal kastruimte nodig. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken over de sfeer, want ook badkamerkasten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in prachtige kleuren en maten. Ben jij op zoek naar een mooie open kast? Bekijk dan vooral de Geberit producten op BadkamerXXL. Deze open kasten zijn namelijk niet alleen gemaakt van zeer sterk materiaal, maar zijn ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ben jij benieuwd welke kleur het beste past bij jouw badkamer? Lees dan vooral verder!

Zandgrijs

Eén van de meest populaire badkamerkleuren van dit moment is zandgrijs. Deze zachte grijze kleur is namelijk perfect voor badkamers die meer rust willen uitstralen. De kleur is daarom zeer geschikt in combinatie met andere zachte kleuren zoals beige, wit en lichtbruin. Is jouw badkamer een oase van rust, en heb jij vooral gebruik gemaakt van lichte kleuren in je badkamer? Dan is een Geberit zandgrijze open kast perfect voor jou! Deze kleur zorgt voor een beetje vrolijkheid in de badkamer, terwijl het tegelijkertijd de rust bewaard.

Wit

Heb jij Portugese badkamertegels, of een andere eyecatcher in jouw badkamer? Dan is het slim om te kiezen voor een neutrale kleur, zoals wit of zwart. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw badkamerkasten de aandacht niet wegtrekken van jouw fantastische badkuip of wandtegels. Wit is daarnaast een zeer veelzijdige kleur, en is goed te combineren met vrijwel iedere andere kleur. Heb jij gekozen voor gouden kranen of een bronzen badkuip? Geen probleem! De Geberit open kasten zijn overigens niet alleen verkrijgbaar in mat wit, maar ook in hoogglans wit. Ben je op zoek naar een witte kast die juist wél opvalt, en je badkamer kan opvrolijken? Kies dan voor hoogglans.

Hout

Ben jij dol op de natuur? Dan kies je natuurlijk voor kasten in de hout-look. Deze tinten zijn vaak donkerder dan andere kleuren op dit lijstje, maar daarom niet minder geschikt voor een badkamer. Integendeel juist, hout zorgt voor een natuurlijk effect en brengt een warme sfeer met zich mee. Let wel op, en koop alle badkamerkasten in dezelfde houttint. Gelukkig biedt BadkamerXXL je meerdere opties, zoals eiken en notenhout. Zo kun je jouw badkamer omtoveren in een oase van rust. Vergeet vooral niet om een paar planten toe te voegen aan je badkamer, voor de ultieme ontspanning.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles