De eetkamer is al lang niet meer alleen een ruimte om alleen te eten: tegenwoordig is het ook steeds meer een plek waar je samenkomt met familie en vrienden. Daarom is het belangrijk dat de eetruimte een plek is die helemaal ingericht is naar jouw stijl en smaak. Naast een mooi design moeten de stoelen ook lekker zitten. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is en waar je op moet letten? Lees dan snel verder!

Passend bij de eettafel

Bij de zoektocht naar jouw perfecte eetkamerstoelen is het belangrijk dat je kiest voor stoelen die passen bij de rest van de eetkamer. Meet je eettafel op om zo stoelen te kiezen die hierbij passen. Ook al heb je nog zulke mooie eetkamerstoelen gevonden, wanneer deze niet om de eettafel passen dan sla je de plank mis. Bovendien is het ook van belang dat de stoelen onder de tafel passen. De hoogte van de tafel moet je dus ook zeker even opmeten. Wanneer je de afmetingen weet van de eettafel, kun je ook gelijk bepalen hoeveel stoelen je nodig hebt.

Waar moeten de stoelen aan voldoen?

Het is belangrijk dat de eetkamerstoelen comfortabel zitten. Vooral als je lang tafelt is het belangrijk dat de stoelen fijn zitten en dat je er heerlijk in kunt relaxen. Maar wat is voor jou een comfortabele stoel? Wil je een eetkamerstoel met of zonder leuning? En van welk materiaal moeten de stoelen zijn gemaakt? Moet het onderstel bestaan uit vier of twee poten? Het is goed om deze opties goed af te wegen en hier op verder te zoeken.

Stijlen

Als je de maten goed hebt opgemeten en alle opties goed hebt afgewogen is het tijd om te kijken naar wat je mooi vindt. Bij Sfeer.nl hebben ze een groot aanbod aan stoelen. De stijlen lopen uiteen  van modern industrieel, landelijk tot retro. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze stijlen te mixen. Naast stijlen combineren kan je er ook voor kiezen om verschillende kleuren te nemen, dit geeft een speels effect.

Zoek je nieuwe stoelen uit!

Ben je benieuwd naar het aanbod eetkamerstoelen van Sfeer.nl? ga dan naar de website en zoek jouw nieuwe stoelen uit! Vind je het lastig om een keuze te maken, dan kan je je laten adviseren. Neem contact op met de klanten service, zij helpen je graag!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles