Kunst is persoonlijk, het vertelt een verhaal en bovendien is het een echte eyecatcher in de ruimte. Genoeg redenen om een kunstwerk in huis te halen. Toch vinden sommige mensen het prijskaartje van een kunstwerk te hoog. Maar gelukkig bestaat er daarvoor een oplossing, namelijk IQ Kunstuitleen. Hieronder vertellen wij jou alle ins en outs over IQ Kunstuitleen.

IQ Kunstuitleen is dé plek waar jij moet zijn voor betaalbare kunst. Zo heeft IQ Kunstuitleen wel meer dan duizend verschillende kunstwerken die je kunt bewonderen in de showroom in Zwolle, of bij de galerie in Amersfoort. Het fijne van IQ Kunstuitleen is dat je kunst kunt huren, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden.

Kunst huren

Maar, hoe gaat dat kunst huren nou eigenlijk in zijn werk? Simpel, je bekijkt de collectie van IQ Kunstuitleen en kijkt of er een mooi kunststuk voor jou tussen zit. Vervolgens kun jij een proefplaatsing aanvragen. IQ Kunstuitleen komt vervolgens het kunstwerk helemaal gratis bij jou bezorgen. Ben je enthousiast over het kunstwerk? Dan kun je het direct huren. Wanneer je twijfelt of het kunstwerk wel zo mooi in jouw woonkamer of kantoor staat, dan neemt IQ Kunstuitleen het stuk weer mee terug.

Het fijne van een kunstuitleen is dat je niet in een keer veel geld hoeft neer te leggen. Je verspreidt het bedrag namelijk per maand. Bovendien bouw je ook een spaartegoed op. Dat houdt in dat je het kunstwerk alsnog kunt kopen, maar dan een stuk goedkoper omdat je al een deel hebt betaald. En wanneer je toch bent uitgekeken op het kunstwerk, kun je het gewoon omruilen voor een andere. De leenperiode is namelijk oneindig.

En kunst kopen

Bij IQ Kunstuitleen kun je ook kunst online kopen. En het fijne is dat dit ook nog eens betaalbaar is. Je kunt namelijk net als het huurbedrag, ook het koopbedrag verspreiden in termijnen. Hiermee zorgt IQ Kunstuitleen ervoor dat je alsnog op een betaalbare manier kunt genieten van een mooi pronkstuk aan de muur. 

Het kan natuurlijk spannend zijn om in een keer via het internet de juiste keuze te maken. Een kunstwerk moet namelijk goed tot zijn recht komen in de woonkamer of op kantoor. Gelukkig kan IQ Kunstuitleen jou hierbij helpen. IQ Kunstuitleen is namelijk gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kunst, waardoor jij gegarandeerd de juiste keuze kunt maken. Bovendien kun je ook een bezoek brengen aan de showroom in Zwolle, zodat je het kunstwerk in het echt kunt zien.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles