Famke Louise, ook wel bekend als Famke Louise, is natuurlijk vooral bekend vanwege de hits die ze in recente jaren heeft gehad. Daarnaast is ze ook veel op televisie te zien in allerlei soorten talkshows en andere programma’s. Daarom is de vraag wat ze verdient heeft die bij jou opkomt natuurlijk ook niet meer dan logisch. Jij wilt weleens weten hoeveel ze nu precies in haar zak heeft gestoken met het maken van platen en haar optredens door het hele land. Op deze plek kan je het antwoord op die interessante vraag vinden.

Richten op muziekinkomsten

De duidelijkste bron van inkomsten is die uit haar muziek. Famke Louise is onder andere op Spotify en YouTube te vinden. Met het tempo waarin haar nummers daar beluisterd worden, wat in de tientallen miljoenen loopt, kan ze rekenen op ongeveer 40.000 euro per maand. Zoals gezegd is dat dus alleen maar wat er aan streams binnenkomt. Het is dan ook nog eens zo dat ze er altijd veel optredens bij doet. Dit levert ook duizenden euro’s per optreden op, dus het totaalbedrag per maand zal al snel flink oplopen. Dat ze op enkele tonnen zit, of meer, is wel duidelijk.

Andere factoren erin meenemen

Het is wel ook belangrijk om andere factoren erin mee te nemen. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook al de nodige sponsordeals te pakken. Sommige van die deals gaan op basis van een contract. Andere deals houden in dat ze de spullen mag houden. De andere kant van het verhaal is dat ze ook een team aan mensen om zich heen heeft moeten verzamelen om alles in goede banen te leiden. Die moeten natuurlijk ook uit deze pot betaald worden. Het is wel belangrijk om dat er ook in mee te wegen als je naar het vermogen kijkt.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles