Heb je wel eens van VPN gehoord? VPN staat voor Virtual Private Network. Er wordt een nieuw IP-adres gekoppeld aan jou en dat deel je met anderen (dit wisselt ook steeds). Je kunt het gebruiken om te downloaden, daarbij kun je denken aan torrents. Steeds meer mensen maken er gebruik van en vinden het fijn werken. Nederlandse online veiligheid en privacy regel je met VPN Nederland. Het zorgt voor 100% online privacy en de klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, en in het Nederlands beschikbaar!

Data versleutelen en beveiligen

Het is in deze tijd erg fijn als je online data wordt versleuteld en beveiligd. Daarnaast wordt het volledig anoniem gemaakt. Je hoeft alleen maar een app te installeren en dan ben je met een druk op de knop 100% veilig online, dat wil jij toch ook? Het kan zijn dat jij er ook gebruik van wil maken, voor bijvoorbeeld het downloaden van torrents. Het is dan goed om je te verdiepen in welke providers er allemaal zijn, welke mogelijkheden zij je bieden en wat de kosten zijn. 

De voordelen op een rijtje

Je hebt met VPN te maken met een groot aantal voordelen, het is daarom ook goed dat je je er in gaat verdiepen. We hebben speciaal voor jou dan ook een groot aantal voordelen op een rijtje gezet. Lees deze op je gemak door en dan weet jij ook waar je aan toe bent mocht je er voor kiezen/gebruik van willen maken:

  • Anonimiteit, het is 100% veilig. Anderen kunnen niet meekijken met jouw data en zo kun jij je dus volledig vrij online bewegen.
  • Veiligheid, met VPN Nederland heb je 100% veilige (mobiele) internetverbinding.
  • 100% Nederlands is ook een groot voordeel. De klantenservice is namelijk goed bereikbaar dus als je vragen hebt kun je in je eigen taal de vraag stellen en heb je snel een antwoord zodat je weer door kunt.
  • Heel gebruiksvriendelijk, dat merk je direct als je er gebruik van maakt, eenvoudiger kan het gewoon niet.
  • Diverse besturingssystemen mogelijk, te denken aan Windows, Mac, Android en iOS.
  • Snelle en veilige VPN verbinding dankzij snelle servers.

Zoals je kunt lezen zijn er meer dan genoeg voordelen als je gebruik maakt van VPN en dat is ook de reden dat er zoveel mensen ook gebruik van maken en nog willen maken.

Verschil gratis en betaalde VPN

Er zijn duidelijke verschillen tussen gratis VPN en betaalde VPN. Als het gratis is, dan zijn er vaak een aantal restricties. Hierbij kun je denken aan beperkte data, maximale snelheid e.d. Bij betaalde VPN is het standaard dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je data, de provider gaat betrouwbaar en discreet om met jouw data. Wat de kosten zijn per maand, hangt af van de provider die je kiest. 

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles