Een vintage vloerkleed, ook wel retro vloerkleed genoemd, werd nog niet zo heel lang geleden door veel mensen beschouwd als een beetje ouderwets en oubollig. Een vintage vloerkleed was iets voor oudere mensen. Al jarenlang is die beeldvorming helemaal omgeslagen en zijn vintage vloerkleden helemaal hot en trendy. Een vintage vloerkleed heeft namelijk, zo ontdekken steeds meer mensen, flink wat voordelen te bieden. Wat die voordelen zijn en waarom veel meer mensen een vintage vloerkleed zouden moeten kopen, leggen we in dit blog aan je uit.

Je kiest met een vintage vloerkleed voor een prachtig authentiek vloerkleed


Er zijn geen vloerkleden te vinden die echter en authentieker zijn dan vintage of retro vloerkleden. Je koopt met een vintage vloerkleed een kleed met een echte, authentieke kleur en stijl. Het mooie is dat vloerkleden in vintage stijl er geleefd en natuurlijk uitzien. Juist dit karakter van vintage vloerkleden geeft ze een unieke uitstraling.

Er zijn veel keuzemogelijkheden qua kleuren en stijlen


Een ander aantrekkelijk aspect aan vintage vloerkleden is dat er qua stijl, kleur en vormgeving eigenlijk eindeloos veel mogelijkheden zijn. Zeker als je op zoek gaat naar een speciaalzaak die vintage vloerkleden verkoopt, een groothandel bijvoorbeeld, zul je merken dat de keuze haast eindeloos is. En dat betekent dat je gemakkelijk vintage vloerkleed kunt vinden die goed aansluit bij jouw interieurstijl en wensen. Met een retro vloerkleed kun je dus alle kanten op en is er voor elke woonstijl, of je nu van Scandinavisch, een jaren 70 stijl of modern houdt, wel een passend kleed te vinden. Een tip voor de kleurkeuze: kies altijd voor een kleed me een kleur die ook op een andere plek in je interieur terugkomt. Je weet dan zeker dat de kleur van je vintage vloerkleed matcht met jouw woonstijl.

Vintage of retro vloerkleden zijn goed betaalbaar


Door kritisch te kijken naar een geschikte speciaalzaak om jouw retro of vintage vloerkleed aan te schaffen, kun je tegenwoordig relatief voordelig een prachtig vloerkleed scoren. Zeker groothandels, die kleden groot en voordelig inkopen, zijn vaak scherpgeprijsd en vragen normale bedragen voor hun kleden. En natuurlijk kun je ook een vintage vloerkleed kopen tijdens een actieweek of als die in de aanbieding is. Door goed op te letten kun je al snel tientallen euro’s besparen op jouw retro vloerkleed.

Een aandachtstrekker in de woonkamer of in de slaapkamer


Vintage vloerkleden zijn echte positieve aandachtstrekkers in de woonkamer en/of de slaapkamer. Met een retro vloerkleed ben je in elk geval gegarandeerd van een echte en opvallende eyecatcher in huis. Door voor een groot en opvallend vloerkleed te kiezen in vintage stijl, doe je je interieur volop recht. Dus waar wacht je nog op? Ga ook voor een vintage vloerkleed!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles