De draaiende motor binnen het gezin, de bezige bij, de vrouw. Als vrouw zijnde heb je het altijd druk. Je bent voortdurend in de weer om te zorgen en zet jezelf veelal op de laatste plaats. Toch is het belangrijk om ook jezelf niet te vergeten en goed voor je lichaam te blijven zorgen. Onderstaande beautyitems mogen hier zeker niet bij ontbreken. Daarnaast is het aanbrengen van beautyproducten de perfecte gelegenheid om even te ontspannen en een momentje voor jezelf te nemen! In slechts dertig minuten kun je veelal weer volledig opladen.

1 Een goede gezichtsverzorging

Je gezicht kan gezien worden als visiteplaatje van je lichaam en tegelijkertijd is het tevens het gedeelte dat de meeste verzorging vergt omdat het dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende factoren. Met de juiste gezichtsverzorging zorg je voor bescherming en voorzie je jouw gezicht van de stoffen die het nodig heeft. Zowel een goede dag- als nachtcrème is dan ook essentieel. Hiervoor geldt dat je echt niet de duurste van de duurste crèmes hoeft te kopen. Wel is het belangrijk om te kijken of de crèmes bij jouw huidtype passen. Het regelmatig aanbrengen van een gezichtsmasker is ook een echte aanrader.

2 Een voorraadje zalig ruikende haarmaskers

Naast een goede gezichtsverzorging, verdient ook je haar de nodige aandacht. Zorg er dan ook voor dat jouw badkamer voorzien is van een flinke voorraad haarmaskers. Het inmasseren van het masker zorgt niet enkel voor een heerlijke dosis ontspanning, maar haarmaskers zorgen er tevens voor dat je haar extra gevoed en sterker wordt en verkleinen de kans op gespleten haarpunten. Tot slot blijft de zalige geur lange tijd in je haar zitten en zorg je voor een glanzende en gezonde bos!

3 Die ene lekkere parfum

Een lekker geurtje mag ook absoluut niet ontbreken. Zo zorgt het er niet enkel voor dat je voor zowel jezelf als je omgeving lekker ruikt, maar draagt het volgens psychologen ook bij aan een hogere zelfwaardering. Dit omdat de frisheid en het schone gevoel zorgen voor een comfortabele gemoedstoestand. Ook zijn er diverse bewijzen die aantonen dat geur, en de daarvoor veroorzakende parfum, invloed heeft op de aantrekkingskracht tussen mensen. Het is dan ook niet voor niets dat de fabrikanten van parfums hun uiterste best doen om de mooiste flesjes en reclames te creëren.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan de welbekende parfum ‘La vie est belle’ van Lancôme. Een populaire parfum in een aantrekkelijk flesje, die al jarenlang tot de top 10 beste damesgeuren behoort.

4 Lippenstift of lippenbalsem

Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk: een lippenstift of balsem. Zowel in de harde winters als in de warme zomers krijgen je lippen flink wat te verduren. Hydratatie en een goede verzorging zijn dan ook noodzakelijk. Houd je niet zo van make-up dan kun je voor een neutrale en verzorgende balsem kiezen. Liever een kleurtje? Tegenwoordig zijn er zowel gekleurde balsems als lippenstiften te verkrijgen die de lippen gezond houden. Daarbij laat een kleurtje je lippen extra spreken!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles