Woon je alweer wat jaren in je huis en is de keuken of badkamer aan vervanging toe? Laat je dan online inspireren met alle mogelijkheden. Ook als je een kleine keuken hebt is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Door een slimme indeling te kiezen met bijvoorbeeld hoge aanrechtkasten kun je toch voldoende opbergmogelijkheden creëren voor al je spullen. Keukens zijn er in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Ook met een lager budget kun je een mooie keuken uitzoeken die aan al jouw wensen voldoet.

Ga je voor strak of ga je voor landelijk?

Je keuken kies je op basis van smaak. Houd je van strak en rechte lijnen dan zijn er voldoende keukens die in dat plaatje passen. Met ruime greeploze kasten waarin je alles wat je wilt kunt opbergen. Met handige apparatuur waarmee je kunt koken, koelen en afwassen. Jij moet je in je keuken helemaal thuis voelen. De kleur bepaal je natuurlijk ook zelf. Ga je voor wit, voor een landelijke houtkleur of misschien wel een hippe felle modekleur waar jij de komende jaren zeker niet op uitgekeken raakt.

Geniet nog meer van je badkamer

Ook de badkamer is zo’n ruimte waar je echt moet kunnen genieten. Je bent daar voor je persoonlijke verzorging en dat mag best een prettige ervaring zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer dan kun je ervoor kiezen om die zelf te plaatsen of dit door een vakman te laten doen. Waar je ook voor kiest, je begint met het leukste, namelijk het uitzoeken van je nieuwe badkamer. Wat voor een keuken geldt, geldt ook voor de badkamer: ook als de ruimte beperkt is, is er vaak veel mogelijk. Misschien geen jacuzzi, maar vast wel een comfortabele douchecabine, misschien wel met een heerlijke regendouche.

De afwerking van de badkamer

Voor een badkamer geldt dat het niet alleen gaat om de meubels, maar ook om de totale inrichting. Tegels zijn de meest gekozen afwerking voor muren en vloer. Kies voor de vloer altijd speciale vloertegels. Die zijn geruwd zodat je niet snel uitglijdt als je uit bad of onder de douche vandaan stapt. Wandtegels mogen natuurlijk wel glad zijn. Tegels zijn in tientallen kleuren te koop, je zit dus echt niet vast aan beige of wit. De verlichting in je badkamer moet voldoen aan speciale voorwaarden omdat het immers gaat om een ruimte waar het vochtig is. Door te kiezen voor een veilige badkamerlamp voorkom je problemen.

Een mooi huis waar het fijn wonen is

Als je huis is voorzien van een mooie keuken en een mooie badkamer dan is het elke dag weer een feest om thuis te komen. Je bereidt de heerlijkste maaltijden in je keuken en wie weet geniet je er daar ook wel van als het om een woonkeuken gaat. En als je ’s morgens uit bed stapt of voordat je gaat slapen kun je je terugtrekken in een mooie badkamer voor een lekker bad of een verfrissende douche. Stel de renovatie van je badkamer of keuken dus niet langer uit en kijk online wat er allemaal mogelijk is. Voor een verbouwing in je huis kun je vaak de hypotheek verhogen zodat je voordelig geld kunt lenen dat je over een langere periode mag terugbetalen.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles