Is het bij jou ook zo’n ongeorganiseerd zooitje in de keuken? Tientallen kruidenpotjes, een flinke voorraad aan pasta en rijst, het houdt niet op. Dan open je weer een kastje en dan valt er weer van alles uit. Vervolgens stop je het weer terug in hetzelfde kastje en de eerstvolgende keer dat je het kastje weer opent, gebeurt er weer precies hetzelfde. Hoe heerlijk is het als je een goed opgeruimde en georganiseerde keuken hebt waarin niets uit kastjes valt, laatjes makkelijk open kunnen en je alles op een vaste plek hebt staan! Lees hier een aantal handige en makkelijke tips over hoe jij jouw keuken het beste kunt inrichten!

Bij So Clever De Opbergshop, vind je meer dan 150 soorten handige keukenkast organizers die in jouw keuken wat meer structuur aan kunnen brengen. Hierdoor heb je meer tijd om lekker bij te kletsen tijdens het koken en brand het eten niet aan omdat je te druk bezig bent met het zoeken naar dat ene potje gedroogde chili vlokken achter in het kastje. Iedere keuken is anders, om jouw keuken zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk in te richten, zijn er allemaal verschillende keuken organizers in verschillende maten.

Opbergbakjes en draaiplateaus

Een basisproduct dat elke keuken, groot en klein, goed kan gebruiken zijn opbergbakjes. Opbergbakjes zijn heel erg handig. Ze houden jouw producten langer vers en houdbaar en nemen daarnaast niet zo veel ruimte in. Je kunt ze opstapelen en zijn in alle maten verkrijgbaar. Heb je geen zin om een opbergbakje die onderaan de stapel staat elke keer uit het keukenkastje te pakken? Dan zijn de opbergzakjes met een open voorzijde de perfecte oplossing voor jou. Een andere simpele oplossing om jouw keuken georganiseerder te maken is een draaiplateau. Met een draaiplateau draai je gemakkelijk een product dat helemaal achter aan staat naar voren. Draaiplateaus met uitneembare opbergbakjes zijn ook beschikbaar. Hierdoor zorg je dat jouw draaiplateau ook nog gestructureerd en ruimtelijk is. Ze zijn er in allemaal verschillende maten. Hierdoor is er voor alle keukens wel eentje geschikt.

Kruidenpotjes

Een andere groter ergernis in een rommelige keuken zijn die tientallen potjes kruiden die overal en nergens staan. So Clever De Opbergshop heeft ook hele handige kruidenrekken die jouw smaakmakers ordenen. Je kunt meteen vinden wat je nodig hebt. Daarnaast geeft een kruidenrek een gezellige, huiselijke en opgeruimde sfeer in jouw keuken. Ideaal! Er zijn een heleboel leuke en verschillende formaten kruidenrekken. Bijvoorbeeld een uitschuifbaar kruidenrek of een kruiden tribune van Joseph Joseph! Ze zijn er in allemaal soorten materialen. Houd je meer van hout of misschien juist kunststof?

Servies

Nu de kruiden en andere etenswaren in een draaiplateau, opbergbakjes en kruidenrek geordend zijn, is het tijd voor de borden en het glaswerk. Om je servies op te bergen en ook nog ruimte te besparen kun je bijvoorbeeld een hang rek op te hangen aan een plank. Je kunt de borden dan verticaal in het rek plaatsen waardoor je veel ruimte bespaard. Daarnaast is het ook handig om dezelfde soorten glazen bij elkaar te plaatsen zodat het er overzichtelijk uit ziet. 

Keukenlades

Als laatste, de keukenlade. Er is niets ongeorganiseerder dan een rommelige keukenlade waarin alles door elkaar ligt. Een duidelijke indeling zorgt ervoor dat alles op de juiste plek ligt en dat je makkelijk iets kunt vinden. Er zijn bijvoorbeeld handige ladebakjes of opbergboxen die je in de lade kunt plaatsen en zo jouw bestek of andere producten gescheiden kunt houden. Zo heb je een gestructureerde lade die een ruimtelijk en georganiseerd gevoel geeft.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles