Vele mensen hebben tegenwoordig dezelfde telefoon. Of het nou een iPhone, Samsung of een ander merk is, je bent vast niet de enige met die telefoon. Door een uniek hoesje te gebruiken kun jij altijd je telefoon herkennen. In de club, tijdens een avondje met de vriendinnen of op het werk, niemand zal hetzelfde hoesje als jij hebben. Hoe jij je hoesje uniek gaat maken lees je hier. Lees snel verder en wees uniek!

Hoe maak jij jouw hoesje uniek?

Het uniek maken van je hoesje is vrij eenvoudig. Je kunt natuurlijk kijken tussen de standaardkleuren en een kleurrijk hoesje uitkiezen, maar dan weet je zeker dat je niet uniek zult zijn. Maak daarom kennis met de foto telefoonhoesjes en je zult altijd uniek zijn. Of jij de foto kiest van dat ene toffe feestje of van de super mooi vakantie in Spanje? Het maakt niet uit, want de foto zal vrijwel altijd uniek blijven. 

Eenvoudig laten bedrukken

Een foto laten bedrukken op een hoesje is gemakkelijk te doen in een aantal eenvoudige stappen. Je start met het kiezen van je hoesje. Hierbij geef je jouw type telefoon aan en welk soort hoesje je hierbij wenst. Je kunt bijvoorbeeld een iPhone hoesje maken. Daarna kan je aan de slag gaan met het kiezen van een foto. Zorg voor een mooi foto in het juiste formaat en upload de foto op de website. Vervolgens ben je klaar om je bestelling te gaan plaatsen. Bestel je product  vandaag nog en het wordt morgen bij jouw thuis afgeleverd.

Waarom een hoesje?

Een hoesje biedt niet alleen een leuke uitstraling, maar zorgt ook voor de nodige bescherming om jouw telefoon. De telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten stijlen. Vaak bestaat de keuze uit een softcase, hardcase, toughcase of een portemonnee hoesje. Alle hoesjes beschermen jouw telefoon prima. De hard-, tough- en softcase bieden enkel perfecte bescherming aan de achter- en zijkant. Het portemonneehoesje is rondom voorzien van bescherming. Daarnaast zit bovenin het hoesje een open stukje, zodat je met het gesloten hoesje kunt bellen.

Functionaliteiten en onderhoud

Ga aan de slag met het maken van je eigen unieke hoesje. De softcase bedekt alle randen en knopjes rondom tegen stof, deukjes en krassen. Daarnaast blijft de ruimte voor de camera en oplaadpoorten op, zodat deze nog kunnen functioneren met het hoesje. De randen rondom de camera en oplaadpoorten zijn wel wat dikker, zodat het telefoonhoesje goed wordt beschermd. Om  het hoesje schoon te houden en de levensduur te verlengen, kun je je hoesje schoonmaken. Je kunt gebruik maken van neutrale zeep in combinatie met water. Vervolgens kan je het hoesje droogmaken met een zacht doekje. Wacht niet te lang en ontdek de fotohoesjes bij hoesjemaken.nl.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles