Ben je geïnteresseerd in de industriële woonstijl? Haal dan de industriële woonstijl naar je  interieur. Deze woonstijl is erg populair, je ziet het overal terugkomen, niet alleen bij mensen thuis maar ook op kantoren, hotels en restaurants. 

Een industriële woonstijl is makkelijk te creëren, je hoeft namelijk niet meteen alles te veranderen. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen een industriële kasten daarmee heb je een echt industrieel statement in je interieur. Als je van een strak interieur houdt wordt de kleur zwart vaak gebruikt, zwarte kasten zijn  ook erg goed te combineren met een industrieel interieur. Kasten heb je in allerlei soorten en maten, op die manier kun je een kast vrijwel altijd kwijt in het interieur en is er voor iedereen wel een geschikte kast te vinden. Als je een echte eyecatcher zoekt, ga dan voor een wandkast industrieel, elk huis heeft een wand die geschikt is voor dit type kast, ook spaart het in de meeste gevallen veel ruimte in huis.

Een industriële woonstijl kan ook goed in combinatie met andere woonstijlen. Zoals kan je de industriële woonstijl goed combineren met de landelijke of Scandinavisch stijl. Door deze woonstijlen te combineren ontstaan de mooiste interieurs. Je hoeft dus niet al je meubels aan te passen om een industriële woonstijl te creëren. Een paar aspecten voor een industrieel interieur zijn de muren en bakstenen, een industrieel behang kan ook goed in combinatie met een stoere kast.

Industriële tafels en stoelen komen goed van pas als je een industrieel interieur uit wilt stralen, die tafel en stoelen kun je dan weer matchen met een mooie industriële kast van dezelfde kleur. Bijpassende kleuren zijn wit zwart en grijs, deze kleuren zorgen voor een overzichtelijk, strak en rustige uitstraling. Wees dus niet bang dat je alles aan moet passen om een industrieel interieur te kunnen creëren, met een industriële kast kun je al verschil maken.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles