De eerste modeshows van 2021 zijn de afgelopen weken alweer gelopen. We hebben de afgelopen maanden natuurlijk steeds vaker thuis gezet. Dit betekent dat Netflix één van onze favoriete hobby’s van de afgelopen maanden geweest is. Modeontwerpers lijken hier handig op in te spelen. Zo kunnen we de komende maanden steeds meer kledingtrends zien die rechtstreeks uit grote Netflix hits komen. Ben je benieuwd welke trends we terug zien? Wij hebben er een paar op een rijtje gezet.

Stijlvol geklede mannen zoals in Peaky Blinders

Eén van de grootste Britse Netflix hits is natuurlijk de Peaky Blinders. De tv-serie heeft miljoenen fans wereldwijd en de kans is groot dat jij hem deze winter ook gekeken hebt. Helaas loopt de tv-serie ten einde, maar de meeste fans raken niet uitgepraat over de serie. De modewereld speelt ook in op de Peaky Blinders hit. Zo zijn de stijlvol geklede mannen uit de serie zeker weten een inspiratiebron voor de mode van deze winter. De Stetson Sixpence petten zijn bijvoorbeeld weer helemaal hip. Deze petten zijn natuurlijk een grote trend in Peaky Blinders.

Casual gekleed zoals in Friends

Een jaar geleden wist Netflix het grote nieuws bekend te maken dat Friends naar Netflix kwam. Eind 2020 werd er meteen bekendgemaakt dat de show zeker nog een jaar gaat blijven. Veel jongeren maken sinds 2019 pas echt kennis met deze hit-serie uit de jaren 90. Ondanks dat het al even geleden is blijft Rachel Green voor veel jongeren een duidelijke inspiratiebron. We gaan namelijk weer heerlijk basic en casual gekleed. Dit betekent dat je de spijkerbrok met hoge boord uit de kast mag trekken. Combineer dit met een wit t-shirt en je kan prima voor de dag komen. Je kan zo prima je Zoom meeting beginnen.

Baseball hats uit Stranger Things

Stranger Things is natuurlijk een gigantische hit en fans hopen heel hard dat we dit jaar eindelijk een nieuw seizoen kunnen verwachten. De serie speelt zich natuurlijk af in de jaren 80 en dit betekent dat er heel wat jongens met baseball hats rondlopen. De petten zijn weer helemaal terug van weggeweest en mogen we weer terug zien in het straatbeeld. De Stetson Caps gaan het ook uitstekend doen aankomende zomer.

Zelfs Bridgerton heeft invloed op de modewereld

Eén van de grootste verrassingen aan het einde van 2020 was natuurlijk de tv-serie Bridgerton. Niemand had verwacht dat dit kostuumdrama zo’n enorme hit zou worden. Het leuke is dat deze serie zeker weten invloed gaat hebben op de moderne kleding van vandaag de dag. Edel kitsch zoals het genoemd wordt gaat weer trendy worden in 2021. Wie weet gaan we van de zomer wel met ballonjurken en muiltjes lopen. Het is nog even afwachten maar op de eerste catwalks wordt er al gefluisterd dat de serie veel invloed gaat hebben op de mode van 2021. De kleding uit de serie Bridgerton zag er natuurlijk ook prachtig uit dus het mag geen verrassing zijn. We zijn stiekem al benieuwd naar de collectie voor de zomermaanden waar we de invloed van Bridgerton zeker gaan terugzien!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles