Er is niets lekkerder dan na een lange zware dag tot rust komen in je eigen fauteuil. Zelfs in de ‘stoere’ industriële woonstijl is er ruimte voor het ultieme relaxmeubel. Woonadviseur André van Onstein Meubelen verklaart de populariteit.

Echte eye-catcher

Een fauteuil is van oudsher een echt blikvanger in je woonkamer. En wat is er dan mooier om daarbij te kiezen voor robuuste materialen als hout, metaal of leer? Het maakt de industriële stoelen niet alleen stoer, maar ze stralen ook een bepaalde ‘no-nonsense’ mentaliteit uit.

Makkelijk te combineren

Een industriële fauteuil is prima te combineren binnen een totaal industriële sfeer, maar ook met andere woonstijlen. De materiaalkeuze is namelijk simpel en alles behalve excentriek, wat de deur naar een combinatie met vele andere opties open houdt.

Tijdloos

De combinatie van materialen als ijzer of hout met stof of leer, is van alle tijden. Al decennia lang worden ze gebruikt binnen de meubelbranche en als bron zijn ze onuitputtelijk. Ook hier geldt dat door het simpel houden van de uitstraling, de houdbaarheidsduur niet onder druk komt te staan.

Degelijke materiaal

Industriële fauteuils zijn zeer degelijk en gaan daardoor lang mee. Metaal en leer van de hoogste kwaliteit staan bekend om de lange levensduur. Ruig van uiterlijk, maar soepel en zacht om te voelen. Die unieke combinatie spreekt zo aan.

Grote kleurenkeuze

Industriële fauteuils zijn beschikbaar in een mooie selectie aan kleuren. Bij Onstein Meubelen vind je een keur aan fauteuils met sprekende kleuren waaruit karakter spreekt. Warm, donker, stoer en natuurlijke kleuren worden vaak gecombineerd met een zwart metalen frame voor dat extra industriële effect.

Proefzitten

Ten slotte een tip; ga zeker proefzitten in je zoektocht naar een industriële fauteuil. Ondanks de karakteristieke stoere look van dit prachtmeubel, zijn toch vooral het comfort en gemak van doorslaggevend belang. Bepaal voor jezelf wat lekker zit, welke stof het fijnste aanvoelt en of je behoefte hebt aan een draaifauteuil of wellicht zelfs wel een relaxstoel met allerlei extra (technische)

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles