Op 23 september 1981 is Robert Doornbos geboren in Rotterdam. Officieel heet hij Robert Michael Doornbos. Hij is voormalig autocoureur. Tussen 2004 en 2007 was Robert Doornbos actief binnen de Formule 1. In 2005 heeft hij nog gereden voor Minardi en in 2006 voor Red Bull Racing. Daar bleef het niet bij, want Robert is ook nog actief geweest binnen de Champ Car World Series, bij IndyCar Series en bij de Superleague Formula. Maar wat veel mensen niet weten, is dat hij eigenlijk een tennisser is. Tot het moment dat hij als VIP naar de F1 GP van België mocht in het jaar 1998. Hij heeft daar Jacques Villeneuve ontmoet en die had in 1997 de wereldtitel op zijn naam staan. Hij vond het zo prachtig om te zien en besloot daarom ook autocoureur te worden.

Vermogen van Robert Doornbos

Over het vermogen van Robert Doornbos is niet heel erg veel bekend. In ieder geval heeft hij veel sponsorcontracten en zijn vermogen zou geschat worden op 15 miljoen euro.

Relatie van Robert Doornbos

Robert heeft een relatie met Chantal Bles. Ze hebben samen een kindje genaamd Jada Mylena. Chantal is stylist voor bekendheden. Maar ze is ook presentatrice en blogger. Robert en Chantal hebben elkaar leren kennen in 2010. Ze zijn in Parijs verloofd en in 2013 is ze al zwanger. Helaas kregen ze snel te horen dat het er voor hun kindje niet goed uit zou zien, veel en zware lichamelijke afwijkingen. Daarom hebben ze besloten om de zwangerschap te beëindigen. In 2015 zijn ze weer zwanger en krijgen ze hun dochtertje Jada Mylena. 

Huis

In 2019 heeft Chantal Bles bekend gemaakt dat ze samen met Robert een huis heeft gekocht (via Instagram bekend gemaakt). Ze waren op dat moment echt toe aan een nieuwe start en hebben een heftige tijd doorgemaakt. Ze hebben een jaar apart van elkaar gewoond, Chantal woonde namelijk in Amsterdam, maar Robert in Monaco (als coureur, in 2018). Het is alleen niet bekend of dat ze hier nu wel echt samenwonen of dat ze nog een lange afstandsrelatie hebben. Maar ze vinden het in ieder geval belangrijk om een ‘warm nest’ voor hun eigen gezin te hebben waar ze zich thuis en veilig voelen samen.

Paar vragen

Hoe oud is Robert Doornbos?

Robert Doornbos is geboren in Rotterdam op 23 september 1981.

Waar is Robert Doornbos bekend van geworden?

Als voormalig Nederlands autocoureur is Robert Doornbos bekend geworden. Voorheen was het een tennisser, maar toen hij eenmaal de smaak te pakken had en door had hoe het als autocoureur was, was de keuze al snel gemaakt.

Met wie heeft Robert Doornbos een relatie?

Robert Doornbos heeft een relatie met Chantal Bles. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Jada Mylena. Ze hebben samen al heel wat meegemaakt, maar staan samen positief in het leven.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles