Wilt u indruk maken op uw klanten, laat dan relatiegeschenken bedrukken met uw logo. Met relatiegeschenken kunt u veel naamsbekendheid verwerven en relatiegeschenken zijn belangrijker voor uw organisatie dan u denkt. U wilt natuurlijk dat potentiële klanten uw bedrijfsnaam onthouden. Helemaal als u op een beurs staat, staat deze beurs ook vol met tig concurrenten. Met de juiste relatiegeschenken zorgt u er voor dat uw naam onthouden wordt. In dit artikel leggen wij u uit waar u aan moet denken bij het kiezen van uw relatiegeschenken.

Identiteit

Eén van de belangrijkste pijlers voor het uitzoeken van relatiegeschenken is dat het geschenk bij de identiteit van uw bedrijf moet passen. Als u een ICT-bedrijf bent en u gaat fietslampjes weggeven als relatiegeschenk, dan slaat u de plank wel mis. Met zo’n geschenk zullen uw potentiële klanten niet direct de link met uw bedrijf leggen en dat is zonde van de investering. Kies daarom voor een geschenk dat in lijn ligt met uw bedrijf. Voor een ICT-bedrijf zijn dit bijvoorbeeld USB-sticks, muismatten of een laptoptas.

Kwantiteit of kwaliteit

Bij relatiegeschenken kunt u kiezen voor kwantiteit of kwaliteit. Bij kwantiteit kiest u voor goedkopere giveaways die u jarenlang weg kunt geven. Dit zijn echter meestal niet de meest bijzondere geschenken, maar u bent wel verzekerd dat u jarenlang iets heeft om aan uw klanten te geven. Denk hierbij aan pennen, sleutelhangers of flesopeners.

Wilt u indruk maken op uw klanten? Kies dan voor kwaliteit. Dit zijn meestal wel grotere investeringen, maar u bent er wel nagenoeg van verzekerd dat uw klanten zeker aan u zullen denken als zij het relatiegeschenk in handen nemen. U kunt hierbij denken aan custom made powerbanks, laptoptassen of kalenders.

Bestel uw relatiegeschenken online

Relatiegeschenken kunt u tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. U krijgt u vaak te zien door middel van een digitale voorbeeldopmaak hoe uw logo op de relatiegeschenken gedrukt wordt. Hierdoor staat u niet voor verrassingen. Wilt u uw relatiegeschenken online bestellen? Neem dan een kijkje op BudgetGift.nl.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles