Je bent op zoek naar mooie raamdecoratie, maar kijk jij er dan ook zo naar, dat het bij de rest van je interieur past? Het is namelijk een meerwaarde, het kan zorgen dat het hierdoor echt compleet is. Als je namelijk zelf je lichtinval e.d. kunt regelen, dan zal je ook vaker van de betreffende kamer gebruik maken. Zo kun je ook zorgen voor meer privacy of juist de optie om meer naar buiten te kunnen kijken.  

Vele kleuren raamdecoratie 

Maatwerk is een groot voordeel van raamdecoratie en dat zal je ook snel ervaren als je je laat inspireren. Als je de afmetingen kent, dan kun je ook kijken naar de kleuren want ook daarin is er veel mogelijk. Je zou kleurstalen op kunnen vragen en dan eens kunnen kijken wat er bij jouw kozijnen en interieur past. Gelukkig heb je alle tijd om na te gaan wat je mooi vindt en dan kan het voor jou op maat worden gemaakt.  

Praktische raamdecoratie 

Het grote voordeel van raamdecoratie is met name dat het erg praktisch is. Je kunt hierdoor namelijk zelf alles regelen, wil jij meer licht, of juist minder licht? Wil je dat mensen naar binnen kunnen kijken of juist niet? Als jij de juiste raamdecoratie hebt gekozen dan kun jij het allemaal zelf regelen. Waar moet je nog meer aan denken? 

  • Kleuren, wil jij licht of donker? Iets meer rust in de kamer of juist wat meer kleur? Alles kan op het gebied van raamdecoratie en daarom is het goed dat je je daar ook in gaat verdiepen en dan zorgt dat het bij de kamer past waar je het wil laten plaatsen. 
  • Soorten. je hebt verschillende soorten raamdecoratie: Gordijnen, vitrage, rolgordijnen maar ook bijvoorbeeld houten jaloezieen
  • Afmetingen, je wil raamdecoratie die echt past, niet te lang of te kort of te smal of te breed. Daarom is meten van groot belang en als je daar over twijfelt dan is het altijd verstandig om het te laten meten, dan weet je zeker dat de raamdecoratie die je laat maken ook echt past. 
  • Plaatsing, dit is iets wat je zelf kunt doen, maar het kan ook uit worden besteed. Daar kun je dan vooraf maar beter wel naar informeren zodat je ook zeker weet wat dan de kosten zijn en de mogelijkheden. 
  • Offerte, altijd een prijs opvragen zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kun je nog prijzen met elkaar vergelijken en dan kijken waar jij het beste gevoel bij hebt. 

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles