Shutters zijn de nieuwste trend op interieurgebied. Ze zijn snel erg populair geworden en je ziet ze in alle interieurstyling magazines voorbijkomen. Deze raamdecoratie dient als zonwering, decoratie en zorgt voor privacy. Het voordeel is dat shutters verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes, hoogtes, kleuren en materiaal. Zo kan je ze naar eigen wens samenstellen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en kom erachter!

Premium collectie

De shutters uit de premium collectie bestaan uit massief Paulownia hout. Paulownia is een houtsoort die oorspronkelijk voorkomt in Azië, maar nu ook in Nederland. De Anna Paulownaboom is de snelst groeiende boom van Nederland. De shutters van deze houtsoort zijn glad, maar ook met een lichte houtnerf verkrijgbaar. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden in de breedtes van de lamellen en de kleur.

Cottage collectie

De shutters uit de cottage collectie bestaan ook uit massief Paulownia hout. Het verschil met de andere collectie is dat deze lamellen een sterk zichtbare en voelbare houtnerf hebben. Dit zorgt voor een karakteristieke uitstraling en is een stuk stoerder dan de andere collectie. Ook deze lamellen zijn er in verschillende lamelbreedtes en kleuren. Daarnaast kunnen ze in iedere vorm geproduceerd worden, het is dus ook mogelijk bij ronde, driehoekige of toogvormige ramen.

Special collectie

De lamellen uit de special collectie bestaan uit massief Lindehout. Deze houtsoort is zacht en afkomstig van de lindeboom. De witte kleur is kenmerkend voor het hout van de lindeboom. De lamellen worden helemaal glad gelakt en hebben daardoor een strakke moderne uitstraling. Het voordeel van deze houtsoort is dat het lichtgewicht is, maar wel enorm sterk. Je kan ervoor kiezen om deze lamellen wit te laten schilderen, voor een ruimtelijke uitstraling. Is jouw interieur grotendeels wit? Dan kunnen zwarte shutters ook erg mooi staan en voor meer warmte zorgen. 

Shutters op maat

Denk je dat shutters een aanvulling zijn voor jouw interieur? En overweeg je om shutters aan te schaffen? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en doe inspiratie op. Deze partij heeft een enorm aanbod en kan jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters voor in het hele huis. Ze kunnen de houten shutters op maat maken, dus er is altijd iets voor jou! Wil je shutters kopen of meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles