Is het huidige kantoormeubilair bij jou op kantoor verouderd? Kunnen bureaustoelen die ooit verstelbaar waren nu niet meer versteld worden? Gaan kasten niet meer goed open of zijn de bureaus niet meer goed? Investeer dan in nieuwe kantoormeubelen. Het meubilair is heel bepalend voor het comfort dat de werknemers op de werkvloer ervaren. Dus wil jij het werkcomfort en daarmee de productiviteit van de werknemers verhogen? Schaf dan nieuwe kantoormeubelen aan.

Uniek verstelbaar bureau

Mensen die een kantoorbaan hebben, brengen doorgaans veel tijd zittend door. Een logisch gegeven omdat men simpelweg aan een bureau werkzaamheden moet verrichten. Toch moet en kan dit anders. Uren achter elkaar zitten, is voor een mens helemaal niet gezond. Gelukkig bestaat er een zit sta bureau waardoor werknemers afwisselend zittend en staand kunnen werken. Investeer jij als werkgever in dit type bureau? Dan kun je dus eigenlijk wel stellen dat je indirect in de gezondheid van je werknemers investeert. Je biedt jouw werknemers met dit bureau namelijk de mogelijkheid om minder uren achter elkaar te zitten. Het bureau kan eenvoudig en snel worden versteld waardoor hij heel gebruiksvriendelijk is. Van het staand voeren van een telefoontje tot het zittend schrijven van een e-mail. Dit bureau maakt het mogelijk. 

Goede bureaustoel voor een juiste zithouding

Een verstelbaar bureau waaraan je staand kunt werken, wordt door veel werknemers als een uitkomst gezien. Maar dat de optie tot staand werken er is, betekent niet dat je alle uren wilt staan. Een verstelbaar bureau is een mooie investering voor een betere lichaamshouding. Het zou vervolgens zonde zijn als je de uren die je zit in een verkeerde houding doorbrengt. Het is daarom belangrijk om eveneens te investeren in een kwalitatief goede bureaustoel. Maar wat is een goede bureaustoel? Waar moet je op letten bij een bureaustoel kopen? Het is te allen te tijde raadzaam om voor een ergonomische bureaustoel te kiezen. Met dit type bureaustoel ben je namelijk altijd verzekerd van een juiste zithouding.

Andere handige kantoormeubelen

Bureaustoelen en bureaus zijn de meest bekende kantoormeubelen. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze meubels de basis van de kantoorinrichting vormen. Maar het zijn uiteindelijk niet alleen deze meubels die een comfortabele werkplek realiseren. Een comfortabele werkplek wordt namelijk gekenmerkt door comfort, overzicht en gemak. Om aan deze aspecten te voldoen moet een werkplek uit meer bestaan dan enkel bureaus en bureaustoelen. Zo kan in een kantoorruimte een prullenbak ook echt niet ontbreken. Het is uiteindelijk dus een combinatie van kantoormeubelen en kantooraccessoires die het werkcomfort op een werkplek verhoogt.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles