Influencers zijn er in allerlei branches. Het is echter bijna nergens zo belangrijk als in de wereld van fashion. Wanneer je eerlijk naar jezelf bent, dan weet jij ook wel dat je veel te danken hebt aan jouw favoriete vlogger of Insta-ster als het om je look gaat. Het is bijvoorbeeld niet vreemd dat je veel vrouwen ziet die veel weg hebben van Noor de Groot, ook wel bekend als de Queen of Jetlags. Zij is vooral goed in het spotten van trends op een vroeg moment. Waarbij ze ook oog heeft voor goede deals die je kan sluiten.

Meer dan een influencer

Inmiddels is het ook zo dat influencers beginnen uit te groeien tot veel meer. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Lizzy van de Ligt. Zij was vooral bekend van haar blogs en vlogs, maar heeft inmiddels ook een eigen merk op de markt. Dat ook nog eens met grote namen in de branche samenwerkt. Op die manier wordt het dus ook wel heel aantrekkelijk om haar tips te volgen. Ze is vooral bekend van haar idee bij kleuren. Dat is dus nog eens iets anders dan de meer matte tips van anderen die je kan verzamelen.

De grootste van allen

Natuurlijk heb je altijd baas boven baas en dat geldt zeker ook voor de fashion influencers van Nederland. Degene met de grootste invloed is zeker weten Negin Miraslehi. Met een bereik van enkele miljoenen volgers rijkt haar influence dan ook ver voorbij de Nederlandse grenzen. Het is dus zeker ook zo dat je haar tips en ideeën op overal plekken op de wereld kan tegenkomen. Dat maakt het dus ook extra bijzonder dat die ideeën gewoon uit Nederland komen. Een goede reden om haar ideeën toch zeker ook serieus te blijven nemen. Dat kan je veel goeds opleveren.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles