Mijn kind vindt het heel belangrijk om iets te hebben om mee te slapen en om te knuffelen als ze niet thuis is. Mijn kind neemt altijd een knuffel mee als ze op reis ga. Ik neem ook graag enkele van haar favoriete boeken mee, want lezen is een van haar favoriete bezigheden. Ik pak ook altijd haar favoriete kleding en wat lekkere snacks in.

Niet zomaar een koffer

De koffer die we voor ons kind hebben is een roze koffer met vlinders. De koffer is erg stevig, want hij is gemaakt van een stevige stof die tegen een stootje van een kind kan. De koffer heeft drie vakken en een ritssluiting aan de bovenzijde. De koffer heeft een handvat aan de bovenkant en een handvat aan de zijkant. De koffer heeft aan de boven- en zijkant een handvat, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. De koffer is groot genoeg voor alle spullen die ze mee wil nemen op reis. Je hebt verschillende soort koffers. Ik heb gekozen voor een kinderkoffertje met een leuke print waar je zelfs een naam op kan. Deze kan je bestellen via de webshop van kidslabel.

Wat pak je in?

Als je op reis gaat met je zoon of dochter is het belangrijk om verschillende soorten spulletjes in te pakken. Wat je inpakt hangt natuurlijk af van hoelang je weg gaat en waar naartoe. Het is altijd belangrijk om zijn of haar favoriete knuffel mee te nemen. Daarnaast pak je altijd een pyjama in en een lekker kleedje waar je veilig en vertrouwd onder kunnen liggen als ze het koud hebben of moe zijn. Ook is het belangrijk om lekkere snacks mee te nemen zodat je zoon of dochter onderweg niets tekortkomt.

Ik ga op reis en ik neem mee

Ik ga op reis en ik neem mee is een bekende uitspraak wat we ook vaak tegeltjeswijsheid noemen. Wist je dat er verschillende soorten tegeltjeswijsheid te koop zijn? Tegelteswijsheid is altijd leuk om cadeau te doen. Wil je meer cadeau idee├źn? Op de website van kidslabel of tegeltjes.com kun je kiezen uit verschillende soorten cadeautjes. Denk aan leuke kleding en accessoires voor kinderen, of tegegeltjes met eigen

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles