Iedereen weet dat goede slaap enorm belangrijk is. Zowel lichamelijk als mentaal kun je weer helemaal herstellen met een goede nachtrust. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om beter te slapen. Zo kun je kiezen voor een matras dat goed bij jouw lichaam en wensen past. Zo slaapt de een liever op een zacht matras en de ander weer op een hard matras. Wanneer je twijfelt over welk matras er goed bij jou past, kun je de matt sleeps review lezen. Hier zie je wat andere mensen van het matras vinden. Op basis daarvan kun je kijken of dit ook aansluit bij jouw wensen. Een goed matras zorgt ervoor dat jij wakker wordt zonder rugpijn of nekklachten. Hierdoor heb jij voldoende energie om je te concentreren op je dagelijkse werkzaamheden. 

Zorg voor een comfortabel bed

Naast een goed matras is een fijn dekbed ook belangrijk. Pas je dekbed aan op de temperatuur. Zo kun je kiezen voor een 4-seizoenendekbed of een zomer- of winter dekbed. Op die manier heb je het nooit te warm of te koud. Het is aan te raden om de verwarming niet aan te zetten in de slaapkamer wanneer je gaat slapen. Kies dan liever voor een dik dekbed om zo warm te blijven. Wanneer je een nieuw matras gaat uitkiezen, is het goed om te kijken wat voor slaper je bent. Slaap je graag op je zij, je rug of je buik? Wil je graag een stevig matras of mag het matras wat zachter zijn? Wanneer je niet zeker weet welk matras er het beste bij jou past, kun je kiezen voor een twijfelaar. Ook wanneer jij en je partner beide een andere wens hebben op het gebied van de hardheid van een matras, kun je met een twijfelaar een mooie middenweg vinden. 

Een hard en zacht matras in één

Weet je niet zeker of je beter slaapt op een hard matras of een zacht matras? Dan kun je nu beide tegelijk uitproberen. Iedere nacht kun je het matras zelf aanpassen om te kijken wat het beste ligt. Hiervoor kun je kijken op bedtwijfelaars.nl. Je kunt een aanpasbaar matras aanschaffen, die je dus zelf kunt aanpassen in dikte en hardheid. Je krijgt 120 nachten op te proefslapen. Doordat je het matras kunt aanpassen met 6 hardheden, kun je iedere 3 weken het matras aanpassen. Hierdoor heb je voldoende tijd om te kijken of dit matras bij je past, en welke hardheid je prefereert. Zo doe je nooit meer een miskoop op het gebied van een matras en slaap je iedere nacht heerlijk door.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles