Staan er weer een aantal klussen op de planning? Dan is het fijn als je een goede en betrouwbare bedrijfswagen onder jouw hoede hebt. Jouw bedrijfswagen is immers jouw beste collega waarmee jij heel wat uurtjes doorbrengt. Hieronder zetten wij de meest betrouwbare bedrijfswagens voor jou als klusser op een rij, die jou zeker weten niet zullen laten staan. Je rijdt al in een bedrijfswagen met een voordelig financial lease-contract.

1 Mercedes Benz Sprinter

Dit is een toppertje, de Mercedes Benz Sprinter. Als je veel onderweg bent is de Sprinter een zeer aangename auto. Vooral in de bouw zal je deze bolide veel tegenkomen. De Mercedes Benz Sprinter lease je niet alleen heel eenvoudig, hij is ook nog eens goedkoop in vergelijking met andere wagens in dezelfde klasse. Zo is deze wagen voordelig in onderhoudskosten en benzinekosten. Hij verbruikt namelijk niet veel brandstof. Je hoeft dus gelukkig niet om de haverklap naar het tankstation te rijden.

2 Volkswagen Transporter

Ook de Volkswagen Transporter is een geliefde auto onder de klussers. Heb jij ook veel gereedschap dat je moet vervoeren? In de grote laadruimte van de Transporter is dit geen probleem. Je kunt deze laadruimte zelfs naar jouw eigen smaak inrichten, met bijvoorbeeld een stelling. Zo heb jij altijd het juiste gereedschap bij de hand. Wel zo makkelijk, toch?

3 Ford Transit

De Ford Transit is van alle gemakken voorzien. Zo is er tijdens het ontwerpen goed nagedacht over de laadruimte. Er is bijvoorbeeld rekening gehouden met de maten van buizen, pallets en planken. Dit betekent dat jij niet meer hoeft uit te rekenen welke materialen jij mee kunt nemen op de klus. Ook zijn de kosten van een Ford Transit laag voor een gemiddelde bedrijfswagen. Als je een beetje handig bent met auto’s, kun je wellicht zelf onderdelen verwisselen wanneer deze aan vervanging toe zijn. Deze onderdelen zijn namelijk makkelijk te verwijderen.

4 Mercedes Benz Citan

Wanneer je op zoek bent naar een compacte bedrijfsbus, is de Mercedes Benz Citan wellicht iets voor jou. Je kunt bij de Citan kiezen uit drie verschillende laadruimtes: je hebt de keuze uit 136, 175 of 213 centimeter. Ook komt de betrouwbaarheid van het Duitse merk weer naar boven, want de Citan laat jou zeker niet staan op de klus. De Mercedes Citan lease je al vanaf 99 euro per maand. 

5 Opel Vivaro

Als klusser heb je wellicht ook genoeg administratie te verwerken: facturen opsturen, offertes maken en het inplannen van afspraken. Gelukkig heeft de Opel Vivaro hier ook bij stilgestaan. De laadruimte heeft namelijk niet alleen genoeg plek voor al jouw gereedschap, maar is zo optimaal ingericht dat je er zelfs een werkplaats in kunt maken. Je kunt in de laadruimte een klein tafeltje uitklappen zodat jij even snel achter jouw laptop kunt kruipen.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles