Iedereen is het er vast wel over eens: kerstverlichting zorgt voor de sprankelende sfeer die hoort bij kerst. Of je ze nu in de boom hangt, voor het raam of ergens anders buiten, lichtjes zorgen voor een echte kerstsfeer. Er zijn zoveel opties dat je misschien door de kerstbomen het bos niet meer ziet. Lees daarom snel verder over kerstverlichting voor buiten, zodat ook jij straks een sprankelende kerstsfeer in je tuin of op je balkon hebt. 

Vlaggenmastkerstbomen

Heb jij een mooie tuin met een vlaggenmast? Dan is de vlaggenmastkerstboom misschien iets voor jou om je tuin in de kerstsferen te brengen. Bij Fairybell NL hebben ze de vlaggenmastkerstboom in verschillende soorten en maten. Je kan kiezen uit verschillende soorten lichtjes, groottes en je kan zelfs kiezen voor een multicolor variant. Met zo’n grote Fairybell vlaggenmastkerstboom zorg je dat jouw tuin de show steelt.

All-surface kerstbomen

Heb jij geen gras of een andere soort grond in de tuin waar je een vlaggenmastkerstboom in kunt slaan? Dat is ook helemaal geen probleem, want er bestaan tegenwoordig all-surface kerstbomen. Deze verlichte kerstbomen zijn zo in elkaar gezet dat je geen haringen nodig hebt om ze vast te zetten. Ook heb je geen vlaggenmast nodig, want zelfs die zit bij dit type kerstbomen in. Ook een ideale kerstboom voor als je alleen balkon hebt en geen tuin. Ook deze kerstbomen verkopen zij bij Fairybell NL.

Deurkerstbomen

Een andere leuke optie voor kerstverlichting buiten is een deurkerstboom. Deze verlichte kerstboom neemt zo weinig ruimte in dat eigenlijk iedereen hem wel voor de deur kan zetten. Je maakt hem gemakkelijk vast aan je deur. Door een deurkerstboom heb je leuke buitenverlichting zonder dat je een tuin of balkon nodig hebt. Maar ook als je wel een tuin hebt kun je een deurkerstboom plaatsen voor de ultieme kerstsfeer buitenshuis.

De échte kerstboom

Als jij een tuin hebt, kun je er ook voor kiezen om een echte traditionele kerstboom te planten. Je hebt keuze uit verschillende soorten kerstbomen: bijvoorbeeld de Nordman, de fijnspar of de Servische spar. Gooi hier vervolgens een lichtjessnoer in en je tuin is helemaal klaar voor de kerst! Let op, koop wel lampjes voor in de kerstboom die geschikt zijn voor buitengebruik!

Geen tuin of balkon?

Dat je geen tuin of balkon hebt, wil nog niet zeggen dat je geen kerstverlichting buiten kan ophangen. Hang bijvoorbeeld een leuke kerstster aan de voordeur of voor het raam. Ook een krans met lichtjes geeft een leuke sfeer. Er zijn genoeg opties om ook buiten een leuke kerstsfeer te creëren!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles