De zomer van 2022 klinkt in de eerste instantie misschien niet als iets wat enorm speciaal is, maar in de praktijk gaat dit wel zo zijn. Dat heeft er vooral mee te maken dat dit de eerste zomer gaat worden wanneer de invloed van het coronavirus op ons dagelijks leven nihil is. We mogen wederom mensen uitnodigen, gezellig samen barbecueën en ook gewoon weer eens op vakantie gaan. Om jouw huis wat klaar te stomen voor jouw vrienden, familieleden en overige gasten, is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. We vertellen je hier namelijk precies hoe jij jouw huis helemaal klaar moet maken voor de prachtige- en onvergetelijke zomer van 2022!

De trends van het moment

Als we puur kijken naar de trends die in 2022 opgekomen zijn, hebben we het eigenlijk over redelijke standaard trends. Zo is het bijvoorbeeld heel logisch dat je – als je jouw huis zomerklaar wilt maken – kiest voor het gebruik van de wat lichtere kleuren. Door bijvoorbeeld een muur lichtblauw, lichtgroen of zelfs lichtgeel te schilderen, weet je zeker dat jouw huis die zomeruitstraling biedt die je nodig hebt.

Het is overigens leuk om die frisse kleuren op meer plekken terug te laten komen dan alleen op de muren. Kies voor frisse kleuren in planten, kussens en schilderijen en weet zeker dat je de plank sowieso niet meer misslaat door donkere kleuren te gebruiken.

Licht!

Ook is het heel erg belangrijk om veel licht in je huis te zien. Zorg er daarom zeker voor dat je gordijnen open blijven en er mogelijkheden zijn tot het openzetten van een raam. Door licht een grote- en belangrijke rol in je huis te laten spelen, zorg je voor een frissere-, maar ook zeker een meer zomerachtige uitstraling! 

Hanglampen van Sfeer.nl

Tot slot willen we je even wijzen op de prachtige hanglampen van Sfeer.nl. Het kan zijn dat je al bekend bent met dit bedrijf, maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Sfeer.nl biedt niet alleen prachtige items voor in jouw huis voor de winter, maar kan er ook voor zorgen dat je hele huis in één stap zomerklaar is. Neem zeker een kijkje en trek aan de bel als je ergens niet uitkomt. De medewerkers van Sfeer.nl hebben namelijk naast een ruime ervaring ook vooral een brede kennis. Kijk snel op hun website!  

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles