Dagelijks zijn er zeer veel mensen die luisteren naar de radio! Tegenwoordig kun je de analoge radio aanzetten of de radio opzoeken via het internet. Er zijn dus meerdere manieren om te genieten van deze vorm van entertainment. Luister jij vaak naar de radio? Bijvoorbeeld tijdens een ritje in de auto, gezellig thuis tijdens de jaarlijkse top 2000 of misschien wel ongemerkt wanneer je in de wachtkamer zit bij de dokter, fysiotherapeut of psycholoog?

Stiekem luisteren wij mensen best vaak naar een radiostation. Dit is dan ook één van de redenen waarom de radio bij uitstek dé manier is om reclame te maken voor je bedrijf, product of dienst. Ben jij benieuwd naar meer redenen waarom dit zo effectief is? Dat lees je in deze blogpost! Ook geven we informatie over een ervaren bedrijf dat je kan helpen bij het adverteren op de radio.

Waarom kiezen voor adverteren op de radio?

Niet alleen luisteren er dagelijks veel mensen naar de radio waardoor je een grote doelgroep kunt bereiken, ook is dit een vorm van media waarin bijna niet gezapt wordt! Radiozenders hebben lange luistertijden van terugkerende luisteraars en ook de reclameblokken zullen dus gehoord worden. Zelfs wanneer mensen niet actief luisteren naar de reclames krijgen ze hier vaak toch een hoop van mee. Daarnaast kun je door te adverteren op de radio ook veel kleinere specifieke doelgroepen bereiken. Zo komt jouw boodschap terecht bij de mensen voor wie hij bedoeld is. Al met al is deze vorm van adverteren een zeer effectief middel. Wil jij zorgen dat jouw reclamecampagne nóg effectiever wordt? Schakel dan de hulp in van een ervaren bedrijf dat jou kan helpen met het maken van je eigen pakkende advertenties!

Radiocampagne met Murekla

Murekla is een onafhankelijk media-adviesbureau dat zich bezighoudt met het inkopen van zendtijd op de radio én televisie. Dit bedrijf kun je dus niet alleen inschakelen voor de productie van jouw radiocampagne, ook kopen ze voor jou de nodige zendtijd in. Zo kun je voor het totale pakket bij dit bedrijf terecht! Maar, een samenwerking kent nog veel meer voordelen.

Zo werkt Murekla samen met een vooraanstaand mediabureau, hierdoor kunnen ze tegen reële tarieven zendtijd inkopen. Daarnaast hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring van het adverteren op lokaal, regionaal en landelijk gebied! Het bedrijf heeft inmiddels ruim bewezen garant te staan voor effectieve advertenties die de mensen aanspreken. Wil jij je eigen creatieve idee laten omzetten naar een conceptversie? Ook dat is mogelijk! Het bedrijf helpt je ook verder met reeds bestaande ideeën. Murekla helpt haar klanten met een stukje persoonlijkheid en niet te vergeten deskundigheid. Ook handelen ze snel waardoor jouw reclamecampagne spoedig kan worden ingezet.

Contact opnemen

Wil jij weten wat adverteren op de radio jou gaat kosten, of heb je nog andere vragen waar je graag een antwoord op wil? Neem dan contact op met het bedrijf zelf! Voor een offerteaanvraag kun je het contactformulier op de website | murekla.nl invullen. Wil jij een inkijkje in de reeds gemaakte reclamecampagnes waar Murekla verantwoordelijk voor is? Ook dit vind je terug op hun uitgebreide website. Wacht niet te lang en begin samen met het maken van een advertentie om jouw bedrijf te laten groeien!  

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles