Ben je toe aan iets nieuws in uw interieur? Hier kun je natuurlijk met veel soorten meubels verandering in brengen. Een belangrijk aspect in een interieur is de eethoek, daar waar mensen samen komen en herinneringen worden gemaakt. Een eethoek kun je op vele manieren stijlen, door middel van een eetkamertafel en bijpassende eetkamerstoelen, maar ook met accessoires en verlichting.

Ook in eetkamertafels is er veel keuze, er is voor elk interieur wel een eetkamertafel te vinden. Wanneer je een industrieel interieur hebt kun je gaan voor een eetkamer industrieel.
De industriële woonstijl is echt iets van deze tijd, dus als je voor deze stijl kiest kan je er zeker van zijn dat je up to date bent. Als je niet al te veel ruimte hebt in de eethoek dan is een ronde eetkamertafel een perfecte oplossing. Met een ronde eettafel bespaar je namelijk veel ruimte en is dus ideale voor niet al te grote ruimtes. 

Om een eethoek te stijlen is het belangrijk dat je let op een paar aspecten. Het belangrijkste aspect is dat je kijkt naar de ruimte die je over hebt voor een eethoek en je daar je eetkamertafel en eetkamerstoelen op aanpast. Dit kun je simpelweg doen door dezelfde kleuren en/of materialen te gebruiken, zo ontstaat een geheel.

Een echte woontrend van nu zijn de verschillende stoelen aan je eetkamertafel. Kuipstoelen, draadstoelen, schoolstoelen, designstoelen, deze soorten stoelen kunnen ook erg mooi zijn in combinatie met een eetbank. 

Ook de styling van de eetkamertafel is een belangrijk iets, een mooie vaas, grote schaal of juist in combinatie met verschillende elementen. Ook is goede belichting erg belangrijk in een eethoek, als je voor warm wit licht kiest zorg je ervoor dat de tafel helder verlicht is. Een dimbare lamp is pas echt ideaal, je kunt daarmee in elke situatie zelf kiezen hoe fel het licht moet zijn. Hopelijk heeft dit blog je als lezer meer inspiratie gegeven om je eethoek te stijlen.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles