Op 20 maart 1962 is Peter Gillis geboren in Rijen. Hij is een bekende Nederlandse investeerder en ondernemer. Het bedrijf Oostappen Groep Vakantieparken is van hem, hij is de eigenaar, gericht op recreatiebedrijven in België en Nederland. Peter Gillis doet het erg goed met zijn bedrijf. Hij heeft maar liefst vier jaar op een rij de vaste quotering gewonnen in de Quote 500. Dit is de lijst met rijkste Nederlanders. Vakanties zit hem in het bloed. Peter Gillis is namelijk opgegroeid op de camping genaamd Kampzicht in Rijen. Maar hij heeft een opleiding gedaan aan de slagersvakschool. Na een tijdje staat de camping te koop en zijn familie doet een flink bod van 4,25 miljoen gulden. Binnen twee jaar is hij eigenaar van Vakantiepark Prinsenmeer. Toen het werd aangekocht waren er 300 vaste en 200 toeristische plaatsen binnen 50 hectare (10 hectare bestond uit water). Nu zijn er al 1700 plaatsen, maar ook zijn er verhuurchalets en verhuurcaravans geplaatst.

Vermogen van Peter Gillis

Peter Gillis heeft in 2020 een geschat vermogen van 220 miljoen euro. Op tv is het allemaal begonnen in 2017, bij de WNL documentaire Vakantie voor iedereen. Maar vanaf 2020 is het zijn eigen serie Familie Gillis: Massa is Kassa wat erg populair is! Aan geld geen gebrek, en de verwachting is dat het alleen maar toe blijft nemen aangezien zijn vakantieparken erg in trek zijn. 

Relatie van Peter Gillis

Peter Gillis is niet getrouwd, hij heeft wel drie kinderen uit een vorig huwelijk. Hij heeft wel een vriendin, genaamd Nicol, ook zij is bekend geworden en te zien in de reality serie. Ze wonen wel samen in een mooie villa in Neerpelt.

Huis

Peter heeft een flinke villa. Dit heeft hij allemaal kunnen betalen dankzij zijn vakantieparken. Zijn villa staat in Neerpelt. Je loopt via een marmeren hal naar de living van zijn villa. Er bevindt zich een moderne open haard, maar ook een replica van de Nachtwacht (erg groot!). Ook staat er nog een dure Harley Davidson uit 1928 in de woonkamer. Beneden bevinden zich nog een enorme keuken en serre. Maar er is nog een originele Harley Davidson te vinden, uit 1916. Vervolgens is er nog de master bedroom, badkamer en uitzicht op de prachtige tuin. Boven hebben ze vier slaapkamers met een eigen aparte badkamer voor de kinderen. Nicol heeft nog een eigen inloopkast vol schoenen en kleding.

Paar vragen

Hoe oud is Peter Gillis?

Peter Gillis is geboren op 20 maart 1962.

Waar is Peter Gillis bekend van?

Peter Gillis is bekend van tv, van zijn bedrijf Oostappen Groep Vakantieparken.

Met wie heeft Peter Gillis een relatie?

Peter Gillis heeft momenteel alleen een vriendin, hij is niet getrouwd, ze heet Nicol.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles