Je wilt graag wat extra ruimte tot je beschikking, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? In dit artikel wordt er duidelijk gemaakt welke dingen allemaal te pas komen bij het huren van een garagebox.

Bepaal van tevoren hoe groot je garagebox moet zijn

Door van tevoren voor jezelf duidelijk te maken welke spullen je allemaal op gaat slaan in je opslagruimte voorkom je problemen in de toekomst. Als je de spullen klaar hebt liggen kun je deze van tevoren eenvoudig opmeten met een rolmaat, waardoor je vooraf al uit kunt gaan rekenen hoeveel kubieke meter aan opslagruimte je nodig hebt. Als je dit duidelijk voor jezelf hebt gemaakt kun je gaan kijken welk formaat je gaat huren, maar zorg ervoor dat je ruimte niet te klein is en zeker ook niet te groot. Als hij te klein is zul je niet al je spullen er in kwijt kunnen, maar als hij te groot is betaal je straks een hogere prijs zonder dat je al de ruimte gebruikt.

Bepaal de locatie van je garagebox

De prijs kan naast het formaat van de opslagruimte ook nog eens afhangen van de locatie van de garagebox. Zo is een opslagruimte waarschijnlijk goedkoper wanneer je zoekt naar een garagebox die een beetje buitenaf ligt. Als je een opslagruimte in het centrum van een drukke stad wilt zul je relatief gezien meer geld kwijt zijn. Als je een garagebox wilt huren in Amsterdam zijn er bijvoorbeeld genoeg opties, dus let goed op of de goedkoopste aanbieder niet te ver van je huis ligt!

Het verzekeren van de spullen in je garagebox

Als je de juiste opslagruimte aanbieder hebt gevonden is het ook handig om van tevoren te regelen dat de bezittingen die je op gaat slaan zijn verzekerd. Dit kun je al heel eenvoudig doen door bij je huidige inboedelverzekering een extra adres aan te geven en dan zijn je spullen goed verzekerd.

Beveiliging van een garagebox

Je hoeft je echter niet veel zorgen te maken dat er iets gaat gebeuren met de spullen in je garagebox. Deze is namelijk constant beveiligd met een stevig slot en bewakingscamera’s. Daarnaast wordt de opslagbox goed onderhouden waardoor je ook niet bang hoeft te zijn voor schade aan je spullen.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles