Veel mensen storen zich aan (te veel) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Scheren, epileren of harsen kost allemaal veel te veel tijd en het groeit te snel terug. Iedereen kent dit wel, en bijna iedereen wilt er vanaf geraken. Wil jij graag deze haargroei stoppen zodat je nooit meer last hebt van beharing én huidirritaties door scheren, harsen, epileren etc.? Dan is laseren voor jou de ideale oplossing.

Hoe werkt een pijnloze laserontharing sessie?

Het klinkt misschien heel ingewikkeld, maar eigenlijk is dat helemaal niet het geval. Heb je al eens gehoord van melanine? Dit zit in onze huid en het is eigenlijk een biologisch pigment en het geeft onze huid, haren, en ogen hun kleur. Melanine heeft als functie om onze ogen, haren en huid te beschermen tegen uv-licht. Maar wat heeft melanine dan met laserontharing te maken? Dat leggen we je even uit: tijdens het laseren van de haren wordt er gebruik gemaakt van het lichaamseigen melanine wat natuurlijk in de haartjes zit. Het lasertoestel stuurt een plus door deze haartjes heen waarvan de hitte door de melanine naar de wortel van deze haartjes getransporteerd wordt. Op deze manier zullen de haarworteltjes vernietigen. Wanneer je haarwortels vernietigd zijn, zal je haargroei dus ook wegnemen. Zo werkt een laserontharing.

Welke voordelen heeft laseren?

Laseren heeft enkele voordelen. Zo is het dus heel fijn dat je haargroei vermindert. Daarnaast kan je er ook vanuit gaan dat enkel je haartjes worden behandeld, en niet de omliggende huid. Als volgende zul je gaan merken dat je huid gladder gaat worden. Ook zul je minder last hebben van huidirritaties na het scheren, epileren of harsen. Wat ook een groot voordeel is, is dat je nu geen tijd meer hoeft vrij te maken om iedere keer weer opnieuw je ongewenste haartjes te verwijderen. En wat ook nog een voordeel is, is dat het goedkoper is. Dit zou je misschien in eerste instantie niet denken, maar op lange termijn zul je minder geld uitgeven aan je haren weg te halen. Denk maar aan je dure scheermesjes, scheerschuim, scrub, etc, dit wordt allemaal verleden tijd.

Waar kan ik een laserbehandeling doen?

We raden je aan om je laserbehandeling te laten doen door Lazeo. Dit is een kliniek voor ethische geneeskunde en laserontharing. Wil jij hier een behandeling laten doen? De behandelingen worden namelijk op elk individu afgestemd om zo aan jouw eisen en behoeften te voldoen.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles