De lente en zomer komen er weer aan! Het zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten en alles staat in bloei. Kortom, het perfecte moment om heerlijk in de tuin te zitten en te genieten van dit jaargetijde! En wie houdt er nou niet van de heerlijke geur van gemaaid gras? Met een vers gemaaid gazon is jouw tuin helemaal klaar voor het zonnige seizoen! Bij Zoef Robot vind je de meest handige robotmaaiers van hoge kwaliteit die jouw gazon helemaal zomer en lente klaar maken! Lees hier verder voor handige weetjes over robotmaaiers.

Waarom een robotmaaier?

Je vraagt je nu misschien wel af … waarom een robotmaaier?  Wanneer je een gebrek aan tijd hebt, lichamelijke klachten hebt of gewoon even geen zin hebt om je gras te maaien, is een robotmaaier de perfecte oplossing. Een robotmaaier is een grasmaaier zonder kabel die 100% het werk van jou overneemt. Ze maaien jouw gazon helemaal zelfstandig en daardoor hoef je er niet naar om te kijken. Het is tijdbesparend en je krijgt er een sterk en egaal gemaaid gazon voor terug! De robotmaaier berekent zelf hoe lang hij erover doet om het oppervlak te maaien en je kunt zelfs een gewenste starttijd instellen. Ideaal! Als de grasmaaier zijn taak heeft uitgevoerd, gaat hij uit zichzelf terug naar zijn oplaadstation. Hierdoor is hij altijd opgeladen. Hij is altijd klaar voor gebruik en ook nog eens goed voor het milieu! De modellen zijn zelfs verkrijgbaar met WiFi. Deze maaiers zijn te besturen met een app die je kunt downloaden op jouw telefoon.

Bescherming en onderhoud

Om onbezorgd de robotmaaier zijn werk te laten doen, is goed onderhoud wel erg belangrijk. De grasmaaier is regelmatig actief waardoor hij wat extra bescherming wel kan gebruiken. De beste manier om jouw robot maaier goed te onderhouden is door middel van een afdekkap. Daarnaast is het ook aan te raden de maaier regelmatig te inspecteren van alle kanten en de messen te vervangen wanneer het nodig is.

Robotmaaiers Harm en Berta

Robotmaaiers Harm 2.0 en Berta 2.0 van Zoef Robot, zijn allebei ideale robotmaaiers die handig in gebruik zijn. De modellen verschillen in uiterlijk en oppervlakte dat ze kunnen maaien. Harm kan meer maaien dan Berta en is daarom geschikt voor grotere oppervlakten. Harm kan namelijk maximaal 1500 vierkante meter maaien, en Berta 600 vierkante meter. Beide maaiers hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn een aanrader om aan te schaffen. Ze hebben verschillende sensoren die de weersomstandigheden herkennen en hun omgeving in zich opnemen waardoor ze obstakels uit de weg gaan.

De robotmaaier wordt steeds populairder en het is daarom belangrijk dat de robotmaaier beveiligd is tegen diefstal. De robotmaaiers van Zoef Robot zijn voorzien van een pincode waardoor alleen jij de maaier kunt gebruiken!

In conclusie, een robotmaaier is de perfecte aankoop voor aankomende lente en de zomer. Je kunt heerlijk en onbezorgd genieten van de geur van gemaaid gras zonder er zelf te veel moeite voor te doen. Je tuin is helemaal klaar voor het zonnige jaargetijde. Geniet ervan!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles