Ben je op zoek naar nieuwe LED inbouwspots? Dan ben je bij LEDlampenkopen.nu aan het juiste adres! De LED inbouwarmaturen in combinatie met de LED spotjes zijn een duurzame vorm van LED verlichting. Door het gebruik van deze combinatie kun je veel energie besparen. Zo bespaar je tot wel 90% op je stroomverbruik en dit geeft direct een lagere energierekening. Ga naar ledlampenkopen.nu en koop je nieuwe verlichting? Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met de klantenservice en laat je inspireren.

Populaire verlichting

Inbouwspots zijn een erg populaire lichtbron. Dit komt omdat ze mooi weggewerkt kunnen worden in de muur of in het plafond. Op sommige plaatsen in huis is er geen plek voor een lamp, inbouwspots zijn dan een goede oplossing. Ze bieden voldoende licht, maar ze vallen niet op. Ook zijn er veel verschillenden soorten kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Zo is er altijd een die bij jouw interieur past. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte boven het plafond? Dan is daar ook een oplossing voor! LED downlighters zijn met hun strakke afwerking en extra lage inbouwhoogte van slecht 25mm zeer geschikt voor plaatsing in je verlaagde plafond. 

Kantelbaar en dimbaar

Er bestaan ook inbouwspots die kantelbaar zijn. Hierdoor kun je de spot precies richten zoals jij dat zelf wilt en daarmee altijd de juiste invalshoek bepalen. Als je meer sfeer wilt creëren in jouw huis, dan kan je dit doen met dimbare inbouwspots. Als je licht nodig hebt om een boek te lezen zet je ze op de hoogste stand en wanneer je s’ avonds tv wilt kijken kan je ze weer dimmen.

LEDlampenkomen.nu

Wil je nieuwe LED inbouwspots aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website van LEDlampenkopen.nu. Zij hebben een enorm groot assortiment aan LED verlichting, zo vind je altijd wel iets wat bij jou past. Ze kopen de producten direct bij de producent in, hierdoor kunnen ze armaturen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Heb je nog vragen of twijfel je over welke armaturen het meest geschikt zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles