Als je op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle en goedkope manier om je erf af te scheiden, is gaashekwerk een uitstekende keuze. In deze blog bespreken we de verschillende soorten gaashekwerken die beschikbaar zijn, de voordelen van gaashekwerk en hoe je het hekwerk moet installeren.

Tuingaas

Wil je een goedkope omheining die je zelf eenvoudig installeert? Dan is tuingaas iets voor je. Tuingaas is licht van gewicht en in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor je makkelijk zelf het hekwerk kan plaatsen. Het enige wat je nodig hebt bij het plaatsen van het gaas, is het gaas zelf, houten palen en krammen. Tuingaas heeft nog meer pluspunten. Het hekwerk is namelijk verder nog onderhoudsarm, en het heeft doorkijk. Tuingaas is dus ideaal als je je tuin wilt beschermen en tegelijk ervan wilt genieten.

Harmonicagaas

Met dit type gaas krijg je meer stevigheid, zonder dat je het zicht belemmert. Je kunt nog steeds door het hekwerk heen kijken, terwijl je zeker weet dat je bedrijf, weiland of privéterrein veilig is. Er zit veel variatie in harmonicagaas, wat het erg populair maakt. Zo kun je hekwerk met prikkeldraad krijgen of het hekwerk combineren met een enkele of dubbele poort. Daarnaast heb je nog de optie op het gaas te verzinken of te poedercoaten in een kleur. Kortom, voor veiligheid en stevigheid moet je dus harmonicagaas kiezen.

Gaaspanelen

Gaaspanelen zorgen voor een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding. Het gaasscherm geeft een stijlvol en ruimtelijk gevoel aan uw tuin. Ook bij dit type hekwerk is de doorkijk een belangrijke eigenschap. Gaaspanelen kun je namelijk het beste gebruiken als je het zicht op je planten en bloemen niet wilt blokkeren. Gaaspanelen zijn een moderne oplossing voor de keuze van een omheining voor je tuin. Daarom zijn gaaspanelen een goede keuze voor mensen die een tuin willen met een fijne sfeer en een duurzame uitstraling.

Installeren van gaashekwerk

Het installeren van gaashekwerk is een relatief eenvoudige taak die bijna iedereen zelf kan doen. Voor je begint met het installeren van het gaas, moet je beslissen waar je het neer gaat zetten en wat de maten moeten zijn. Daarna plaats je de palen in de grond waar je het gaas wilt installeren. Zodra dit is gebeurd kun je het gaas bevestigen aan de palen en eventuele accessoires vastmaken. Kijk even na of het hekwerk stabiel is en je kunt genieten van je nieuwe omheining!

Vragen over het installeren van gaas? Voor vragen over gaas en een uitgebreid assortiment aan hekwerk kun je terecht bij Hekwerkonline.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles