Het zonnige jaargetijde komt er weer aan en het is daarom tijd om jouw tuin helemaal zomer klaar te maken! Ben je opzoek naar een nieuwe schutting tussen jouw tuin en die van de buurman? Of zou je jouw tuin een opfrisbeurt willen geven? Dan zijn de schanskorven van Gabinova misschien wel iets voor jou! Schanskorven en/of steenkorven zijn in de basis gegalvaniseerde netten die gevormd zijn tot korf die je kunt vullen met breukstenen naar keuze. De schanskorven worden gebruikt als schutting of erfafscheiding, maar worden ook gebruikt als leuke tuindecoratie of border. Ze zijn onderhoudsvrij en geven een hippe, moderne en strakke uitstraling. Lees hier verder over hoe jij je tuin kunt opfrissen met een schanskorf!

Er zijn natuurlijk verschillende formaten schanskorven. Bij Gabinova kun je een standaardmaat bestellen maar je kunt ook je eigen korf ontwerpen met hun ontwerptool. Hierdoor ben je 100% zeker dat de korf de juiste afmetingen heeft en dat deze goed in jouw tuin zal passen. Naast een schanskorf als schutting of border, zijn er ook schanskorf bloembakken of leuke schanskorfaccessoires. Je kunt in jouw tuin bijvoorbeeld een leuke schanskorf bloembak plaatsen waar je vrolijke kleurige planten en bloemen inzet. Ook deze schanskorven hebben geen onderhoud nodig en hebben een strakke uitstraling waardoor de kleurige planten helemaal tot zijn recht komen.

Tuinhaarden en barbecue

Jouw tuin is natuurlijk een verlengstuk van de woonkamer en daardoor wil je natuurlijk dezelfde gezellige sfeer creëren in je tuin. Wanneer je een schanskorf in je tuin hebt, kun je daar eenvoudig een buitenhaard plaatsen. De tuinhaarden zorgen voor veel sfeer en gezelligheid. Wanneer het op een zomerse avond wat afkoelt, kun je nog heerlijk buiten in je tuin bij je tuinhaard blijven zitten. Of ’s winters kun je lekker opwarmen met warme chocolademelk in de tuin bij een knisperend vuurtje. Heerlijk toch! Zie je jezelf al zitten? De tuinhaarden zijn mega populair, geliefd bij veel mensen en zijn perfect geschikt om naadloos in een schanskorf te plaatsen. Van jouw tuinhaard, kun je ook gemakkelijk een barbecue maken! De tuinhaardbarbecue is een echte eyecatcher en daardoor het middelpunt van jouw tuin. In jouw tuinhaard kun je makkelijk een grilrooster plaatsen en kun je het hele jaar door genieten van een lekker gegrild stukje vlees of groenten. Dat is toch ultiem genieten?!

Waterval

Naast de tuinhaarden en tuinhaardbarbecues die je in de schanskorven kunt plaatsen, kun je er ook voor kiezen om een schanskorfwaterval te ontwerpen! De schanskorfwaterval is een heel leuk accessoire in jouw tuin dat meteen een landelijk gevoel geeft. Je kunt ook LED-verlichting in kleur naar keuze toevoegen om ’s avonds een sfeervol effect te creëren wanneer je vanuit binnen de tuin in kijkt. Wanneer je een vijver hebt, is een schanskorfwaterval al helemaal ideaal! Het water kan dan vanuit de vijver teruggepompt worden met een filter. Het kabbelende water geeft een gezellige sfeer wanneer je in de tuin zit en geeft het gevoel alsof je je in de natuur bevindt.

Tagged in:

, ,

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles