Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan bij je bij UrbanSofa aan het juiste adres. Hier kun je een kwalitatieve eettafel kopen voor een scherpe prijs. Of je nu op zoek bent naar een stoere boomstamtafel of een landelijke, ronde tafel; er is voor ieder wat wils. Bekijk snel alle eettafels op www.urbansofa.nl

Massief hardhout

De houten tafels van UrbanSofa zijn gemaakt van massief hardhout. Dit is allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Iedere tafel heeft dan ook een duurzaamheidskenmerk. Zo weet je zeker dat je een eerlijk geproduceerde tafel aanschaft. Hoe het dan kan dat je toch een scherpe prijs betaal voor je nieuwe tafel? Dit komt door de slimme import van UrbanSofa.

Kies zelf het onderstel

Je kunt zelf het onderstel kiezen voor je nieuwe tafel. Zo heb je keuze uit een stoere X-poot, een stijlvolle U-poot of een exclusieve spiderpoot. Alle onderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en meerdere kleuren. Daarnaast zijn alle eettafels zo gemaakt dat de stalen onderstellen op drie verschillende posities te monteren zijn. Zo krijg je altijd een eettafel die perfect in jouw interieur past!

Eettafel kopen

Je kunt de eettafels van UrbanSofa bekijken en kopen bij een UrbanSofa verkooppunt. Deze zitten door het hele land, dus je vind er vast een bij jou in de buurt! Hier kun je tevens advies krijgen over het behandelen van je nieuwe, houten eettafel. De koffie staat klaar!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles