Het aanbod van series op Netflix is enorm. Daardoor zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zó veel series om te bekijken, welke past er bij jou? Om het wat te vergemakkelijken hebben we hieronder vijf series gezet die op dit moment beschikbaar zijn op de Nederlandse Netflix en die je wat ons betreft gezien moet hebben.

1. Undercover

Undercover is een Nederlands-Belgische serie die verhaalt over grensoverschrijdende criminaliteit. Het eerste seizoen draait om de beslommeringen van Bob (gespeeld door Tom Waes) en Kim (Anna Drijver), twee agenten die undercover gaan op een camping om zo te proberen de Brabantse drugscrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers) te ontmaskeren. Ben je geïnteresseerd in een spannende Nederlandstalige serie? Dan is Undercover echt iets voor jou.

2. The Crown

Als je fan bent van alles wat om royalty en het koningshuis draait, dan is The Crown een perfecte match. Deze serie volgt de Britse koningin Elizabeth II door de jaren heen, van haar onverwachte kroning als jonge vrouw tot in de 21e eeuw. De serie wist tot op heden al drie Golden Globes in de wacht te slepen.

3. Rick and Morty

Ligt je hart meer bij de wat grovere animatieseries zoals South Park en Family Guy? Dan raden wij Rick and Morty aan. De geniale en asociale wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty beleven de gekste buitenaardse avonturen. Niets is te gek voor makers Dan Harmon en Justin Roiland. Uren lachplezier verzekerd!

4. Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine is een lichte comedy die je toch op het puntje van je stoel doet zitten. We volgen de avonturen van de hilarische politieagent Jake Peralta (Andy Samberg) en zijn collega’s in het altijd bruisende New York.

5. Better Call Saul

Deze opvolger van Breaking Bad, die zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van die klassieke serie (die ook op Netflix te vinden is), bekommert zich om de worstelende advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk), die we hebben leren kennen als Saul Goodman in Breaking Bad.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles