Ben je zoekende naar inspiratie om de ruimtes in jouw woning goed in te richten? Dan haal je die natuurlijk uit de woonbladen. Om je daar dan een beetje bij te helpen, vind je op deze plek welke daar het meest geschikt voor zijn. Het zal je niet verbazen dat je nog altijd het meest kan keren van VT Wonen. Dit is toch wel het oerblad als het gaat om woon magazines. Nog altijd slaagt de redactie erin om keer op keer met goede nieuwe ideeën te komen die jij kan toepassen in jouw woning. Dat is interessant.

Meer moderne bladen kiezen

Natuurlijk kan kiezen voor het meest bekende en grootste blad een goede optie. Je kunt echter ook voor de wat meer moderne varianten gaan. Dat kan natuurlijk ook afhangen van de insteek die jij erbij hebt. In dat geval is Ariadne at home bijvoorbeeld een goede optie. Daarin vind je de trends die meer bij nu passen. Dat geldt ook voor Eigen huis en Interieur. Het leuke aan de bladen is dat ze allemaal overlap hebben, maar vooral toch ook een eigen kijk op de zaken hebben. Daardoor is er altijd wel iets passends te vinden voor jou.

Specifieke magazines voor jouw smaak

Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor een specifiek magazine te gaan dat past bij de smaak die jij hebt. Daar zijn ook talloze voorbeelden van te noemen. Wanneer je dan een goed voorbeeld wilt hebben, dan is bijvoorbeeld Scandinavian Living het soort blad waar jij je bij thuis kan voelen. Ben je iemand die van de Scandinavische stijl van inrichten houdt? Dan is dit de plek waar je moet zijn om je ideeën op te doen. Het is dan zeker mogelijk om tot goede opties te komen voor de ruimtes in jouw huis.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles