Je kunt natuurlijk niet zonder een goede concealer. Wanneer je de oneffenheden in je look wilt wegwerken, dan heb je deze wel echt nodig. Om je daarbij te helpen, vind je hier de 3 beste op de markt. Op drie vind je die van Maybelline. De Instant Age Rewind Eraser Concealer doet het allemaal. Dat kan je al uit de naam afleiden. De dekking is heel erg goed. Daarnaast is de textuur een goede reden om ervoor te kiezen. Bovendien is deze door iedereen te gebruiken. Ook het hydraterende effect is van groot belang natuurlijk.

Gebruiken wat specialisten gebruiken

Om er zeker van te zijn dat je ook echt het soort concealer gebruikt waar je wat mee kunt bereiken, is het slim om hetzelfde te gebruiken als wat de specialisten doen. Daarom kom je dan al snel bij de nummer 2 op deze lijst uit. Dat is namelijk de concealer van Nars. Dat de Radiant Creamy Concealer van deze fabrikant goed scoort bij de specialisten is natuurlijk niet vreemd. Deze doet namelijk meer dan alleen de oneffenheden in je huid wegwerken. Ook het hydrateren en voeden is op deze manier goed verzorgd. Zo zie je er fris uit.

De echte nummer 1

Er kan natuurlijk maar één concealer de allerbeste zijn. Die is dan ook daadwerkelijk echt voor iedereen aan te raden. Het zal je niet verbazen dat dit ook om één van de grootste namen in de make-up wereld gaat. Yves Saint-Laurent levert de beste concealer op de markt. Dit is niet nieuw, want deze wordt al jaren door allerlei specialisten aangeprezen als de beste optie die je hebt. Je kunt namelijk goed met oneffenheden omgaan en toch een heel natuurlijk effect ermee neerzetten. Dat is uiteindelijk wel wat je wilt bereiken ermee natuurlijk. Deze is dan perfect.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles