Je bent natuurlijk altijd op zoek naar de beste beauty producten. Er is echter geen product waarvoor dat zo belangrijk is als voor je foundation. Daarom is het zeker ook goed om eens tips te krijgen over de beste drie op de markt. Zo is bijvoorbeeld die van Dr. Hauschka een echte aanrader. Die is gemaakt van kokosolie en granaatappel. Wat heb je daar dan aan, zal je je misschien afvragen. Het is een manier om je huid goed te beschermen. Terwijl je er ook heel gemakkelijk je natuurlijke look en frisse tint mee kan neerzetten.

Kiezen voor een poeder

Je denkt misschien dat een foundation altijd vloeibaar moet zijn. Dit is echter niet het geval, want één van de beste keuzes die je hebt, is een foundation in poedervorm. Het gaat om die van Nars. De All Day Luminous Powder Foundation om precies te zijn. Deze is wat zachter voor je huid omdat het dus een optie in poedervorm betreft. Op die manier kan je er dus ook zeker van zijn dat je het gemakkelijk aanbrengt en dat je een beetje voorzichtig met je huid bent. Dat is voor veel vrouwen ook de reden deze te kiezen.

Voldoen aan de huidige tijd

Een echte goede foundation moet natuurlijk wel wat meer te bieden hebben. Dat geldt dus ook voor de nummer 1 die je op dit moment kan vinden. Dat is namelijk de Urban Dekay Stay Naked foundation. Op die manier kan je namelijk vegan met je gezicht aan de slag. Dat is natuurlijk ook de manier waarop het hoort. Wat je misschien zal verbazen is dat deze foundation ook nog eens 24 uur lang goed blijft zitten. Dat is namelijk een misverstand over wat natuurlijke ingrediënten doen. Die zijn niet slechter dekkend, maar juist vele malen beter.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles