Tegenwoordig wordt een smart home steeds populairder. Dit omdat smartproducten erg handig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan smart lampen, deze lampen kun je besturen op afstand. Er zijn natuurlijk nog veel verschillende verschillende apparaten die zeker niet mogen ontbreken uit jouw smart home. Hieronder bespreken wij ze allemaal!

Robotstofzuiger en dweilrobot

Robotstofzuigers en dweilrobots zijn erg populair en mogen niet ontbreken in jouw smart home. Dit omdat deze robots erg snel en gemakkelijk zijn en ze ook nog eens veel tijd besparen. Deze robots kan je namelijk via een bijhorende app instellen. Je kan een route kiezen en een timer instellen waarop hij zijn werk gaat doen. Op deze manier heb je snel en gemakkelijk een schoon huis.

Slimme verlichting

Zoals hierboven al benoemd werd zijn er smart lampen. Deze lampen kan je besturen op afstand en zijn erg handig. Op deze manier hoef je bijvoorbeeld niet meer uit bed te stappen om de lamp uit te zetten. Ook kun je een timer instellen wanneer de lampen zichzelf uitschakelen. Ook kan je zelf kiezen hoe fel de lampen zijn en kan je ze dempen wanneer jij dit wilt. 

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat mag tegenwoordig ook niet meer ontbreken uit jouw smart home. Hoe fijn is het om de thermostaat op een afstand te besturen? Op deze manier kom je niet meer thuis in een ijskoud huis. Daarnaast zal deze thermostaat zichzelf aanpassen zodra het te warm of te koud wordt in huis. Er zijn natuurlijk veel verschillende slimme thermostaten, zorg er dus voor dat je voor het aanschaffen vergelijkt met andere thermostaten. Zo weet je zeker dat je de beste slimme thermostaat in huis haalt. 

Slimme stopcontacten

Wist jij dat er zelfs slimme stopcontacten zijn? Zodra je gewone apparatuur in deze stopcontacten stopt, kan je vanaf dat moment die apparatuur ook via een app besturen. Daarnaast zal je deze stopcontacten natuurlijk ook gewoon kunnen gebruiken om elektrische apparaten op te laden. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om overal je apparatuur op te laden. Hiervoor zijn er verschillende powerbanks. Een draadloze powerbank is ook erg handig, deze kan je neerleggen op tafel en hierop je telefoon, op deze manier zal jouw telefoon opladen. Een slimme manier van opladen onderweg maar natuurlijk ook thuis! Benieuwd naar de powerbank beste koop? Klik dan hier. 

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles